• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2023

15:58

Ne idem nigde nepozvana! Oglasila se Ivana povodom dočeka!

Starsportphoto

Ostali sportovi

Ne idem nigde nepozvana! Oglasila se Ivana povodom dočeka!

Podeli vest

Rešila je najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta da se oglasi nakon što se povela priča o razlogu zbog kojeg nije došla na doček koji je bio organizovan na čuvenom balkonu.

Nije bilo Ivane Vulete, svetske šampionke u skoku udalj u utorak uveče na balkonu Gradske Skupštine. Nekoliko hiljada navijača dočekalo je srebrne košarkaše, zlatne basketaše i najboljeg srpskog sportistu svih vremena Novaka Đokovića koji je osvojio četvrti Ju-Es open.

Sada se oglasila i Ivana, koja je odgovorila zašto nje nije bilo na balkonu:

 

Foto: printscreen

 

"Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između ostalog", napisala je Ivana na svom Tviter nalogu.

Fenomenalna Ivana je Srbiji donela zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva u atletici u Budimpešti krajem avgusta, kada je sjajnim skokom od 7,14 došla do prve najsjajnije svetske medalje na otvorenom. 

Sportiskinja koja je Srbiji donela mnogo radosti u karijeri bila šampionka sveta i u dvorani, dok će u Parizu 2024. godine na Olimpijskim igrama pokušati da dođe i do poslednjeg velikog zlata koje joj nedostaje.

Doček na balkonu Gradske Skupštine u Beogradu bio je veoma emotivan zbog dolaska srpskih heroja iz Manile, ali posebno zbog košarkaša Boriše Simanića, kome je za vreme Svetskog prvenstva odstranjen bubreg. Zaplakao je i Novak Đoković koga je posebno dirnulo skandiranje srpskih navijača i podrška naših košarkaša i basketaša.

Pred Ivanom je sada i učešće na završnom mitingu Dijamatske lige za 2023. godinu u Judžinu gde će učestvovati 16. i 17. septembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija