• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2023

21:30

Spektakularno finalno suočavanje: Bojan Veličković na putu ka tronu Oktagon turnira!

MMA SAVEZ SRBIJE

Ostali sportovi

Spektakularno finalno suočavanje: Bojan Veličković na putu ka tronu Oktagon turnira!

Podeli vest

Nije mi dovoljan samo trening, potreban mi je neki cilj i vizija, poručio srpski MMA borac.

Srpski MMA borac Bojan Veličković nedavno je dao intervju za jednu sportsku televiziju, otkrivajući svoj novi pristup treninzima i mentalnom stanju koje ga je inspirisalo. Ovaj razgovor pruža uvid u njegovu transformaciju, najnovije uspehe i očekivanja uoči finalnog meča u organizaciji Oktagon Gamechanger turnira zakazanog za decembar.

Novi pristup treningu i otkrića kroz rad sa decom

Jedna od ključnih promena u Veličkovićevom pristupu je njegova uloga kao direktora programa za decu na akademiji u Denveru, koju je prihvatio u januaru. "Ima dosta toga i u činjenici da sam prihvatio ulogu direktora programa za decu i kroz taj rad sam otkrio dosta toga", ističe Bojan. Ovo iskustvo je otvorilo nove perspektive i naučilo ga je važnosti povezanosti između mozga i tela.

Bojan naglašava da nije sve u fizičkim treninzima i da postoje dublji aspekti. "Nije mi potrebno samo da treniram, da bih rekao - vau ja treniram tri puta dnevno -. Potrebno mi je da imam neki cilj, viziju, nameru, nešto što želim da promenim", dodaje on.

Veličković je takođe podelio svoje iskustvo suočavanja s protivnicima koji su pokušali da mu "uđu u glavu" noć pre borbe. Otkrio je kako se uspešno izborio s tim izazovom i održao fokus na svojim ciljevima.

Put do finala Oktagon Gamechanger turnira

Bojan Veličković je stigao do finala Gamechanger turnira nakon impresivne pobede nad Davidom Kozmom u prvoj rundi. Ova pobeda nije samo osveta za poraz iz 2021. godine, već i korak bliže ostvarenju njegovog sna. Pobednik ovog turnira osvaja nagradu od 300 hiljada evra, a Bojan je jasno izrazio svoju nameru da taj novac iskoristi za otvaranje svoje sale.

Osim turnirskog fonda, Veličković zarađuje i honorare kroz nastupe za češko-slovačku organizaciju, a nakon poslednje pobede, dobio je i dodatnih pet hiljada evra bonusa.

Šta dalje za Bojana Veličkovića?

Dok se decembar približava, sve oči biće uprte u finalni meč Gamechanger turnira, gde će se Bojan suočiti sa svojim rivalom. Bez sumnje, njegova nova strategija i mentalna snaga će igrati ključnu ulogu u ovom meču.

Bojan Veličković je primer borca koji je pronašao inspiraciju izvan oktagona, kroz muziku, ples ali i rad sa decom. S obzirom na njegovu dosadašnju karijeru i novi pristup treninzima, ono što je sigurno fanovi mogu da očekuju spektakularno finale Gamechanger turnira i možda čak i otvaranje njegove borilačke sale u budućnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sančo se vraća u Dortmund?
Fudbal

Sančo se vraća u Dortmund?

Fudbalski klub Borusija ozbiljno razmatra mogućnost da već u zimskom prelaznom roku u tim iz Dortmunda vrati igrača Mančester junajteda Džejdona Sanča, prenose nemački mediji.

26.09.2023

21:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija