• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2023

08:00

Selektor ljut posle remija! Bregar: Ne mogu da budem zadovoljan

Starsportphoto

Ostali sportovi

Selektor ljut posle remija! Bregar: Ne mogu da budem zadovoljan

Podeli vest

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar je jasan, nije zadovoljan remijem sa selekcijom Turske (29:29) u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.


Rukometašice Srbije i Turske odigrale su u Ankari 29:29 u meču drugog kola Šeste grupe kvalifikacija za EP 2024.

- Ne mogu da budem zadovoljan. Turska je jako ušla u utakmicu, mi smo na startu imali nekih problema, ali smo vremenom uspeli da sredimo odbranu. Posložili smo i napad, ali su odbrana kao i tranzicija definitivno segmenti na kom ćemo morati mnogo više da radimo. Raduje me ipak što smo sa ovako neiskusnom ekipom ostali neporaženi - rekao je Bregar, prenosi zvanični sajt RSS.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Prvo mesto na tabeli drži Crna Gora sa četiri boda, dok je Srbija druga sa tri, Turska je treća sa jednim bodom, dok je Bugarska poslednja bez bodova.

- Najpozitivniji utisak je da smo dobili i neke igračice za budućnost, to je svakako Dunja Radević koja je u najkritičnijim momentima utakmice postigla izuzetno važne golove. Jako smo mladi, ali me baš raduje što ćemo posle ove nedelje imati i turnir u Španiji da se uigramo za šampionat sveta. Drugi deo kvalifikacija ćemo već biti znatno iskusniji te verujem da ćemo izboriti plasman na EP - istakao je Bregar.

Srbija će u narednom kolu, koje je na programu 28. februara naredne godine, na svom terenu dočekati Crnu Goru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija