• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2023

19:10

Strava i užas! Procurio jeziv snimak pogibije slavnog sportiste! Horor nesreća! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

printscreen Twitter

Ostali sportovi

Strava i užas! Procurio jeziv snimak pogibije slavnog sportiste! Horor nesreća! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Podeli vest

Adam Džonson, hokejaš iz Sjedinjenih Američkih Država, preminuo je nakon jedne od najjezivijih nesreća koje su se dogodile u novijoj istoriji u svetu sporta.

Strašna tragedija, koja je 19. oktobra potresla svet, pretvara se u pravu horor priču i dobija zakonski epilog.

Podsetimo, Džonson, hokejaš ekipe Notingem panters, jurio je za pakom tokom utakmice britanske Elit Ajs lige u hokeju na ledu, kada je u punom trku dobio udarac klizaljkom u vrat od strane jednog od igrača Šefild Stilersa.

Sudija mu je odmah prišao, a dok je napuštao led, iza njih su ostali tragovi krvi. Iako je odmah prebačen u bolnicu, 29-godišnjem hokejašu nije bilo spasa.

Policija iz Jorkšira potvrdila je, kako prenose britanski mediji, da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo iz nehata, nakon što je i definitivno preminuo od posledica prerezanog vrata. Objavljeno je i da se radi o igraču Šefilda Metu Petgrejvu, koji je zadržan u pritvoru.

Ono što se dosad nije moglo videti je snimak momenta u kom je Džonson zadobio povrede koje su ga koštale života. Snimak je veoma uznemirujuće prirode, ali baca novu svetlost na celu priču, pošto se jasno vidi da je Petgrejv podigao nogu visoko i veoma verovatno išao s namerom da povedi rivala.

- Istraga je pokrenuta odmah nakon tragedije i sada sprovodimo obimne istrage kako bismo povezali događaje koji su doveli do smrti Adama u ovim neviđenim okolnostima - saopštio je glavni nadzornik detektiva Beks Horsfol.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija