• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2023

11:13

Kritikovali Ivanu Španović jer se razvodi! Žestoko odbrusila posle napada

Starsportphoto

Ostali sportovi

Kritikovali Ivanu Španović jer se razvodi! Žestoko odbrusila posle napada

Podeli vest

Ivana Španović se oglasila na društvenim mrežama prvi put nakon što je obelodanila da se razvodi od supruga Marka Vulete nakon dve godine braka.

Ivana nije iznosila detalje o razvodu, ali je objasnila da su u brak ušli sa istim željama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore, promenili u različitim pravcima. Marko je otišao u Dubai, a najbolja srpska atletičarka priprema se u Južnoafričkoj Republici. 

Dobila je naša šampionaka podršku navijača na društvenim mrežama, međutim, ni ovog puta nije moglo da prođe bez negativnih kometara o njenom razvodu. 

 "I tako ti osta sama sa svojim medaljama i uspesima", glasio je jedan izuzetno grub komentar.

Ivana nije mogla ovo da ignoriše, pa je uzvratila.

"Da li vama ovo zvuči patetično? To je možda vaše stanje uma, trenutne okolnosti nas ne definišu kao osobe, uspesi još manje. A o tome kako ko smatra da treba da živi svoj život je samo njegova stvar", poentirala je Ivana Španović.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

 

 

Jedna od naših najuspešnijih sportiskinja vezu sa fitnes instruktorom je počela 2019. godine. Njih dvoje su se venčali u septembru 2021. na ranču u Umčarima nadomak Beograda. Nažalost, ljubav je "pukla" posle dve godine.

 

Foto: printscreen instagram

 

 

Dok se Ivana sprema za Olimpijske igre u Parizu, Marko se zbog posla preselio u Dubai. On je farmaceutski tehničar i fitnes instruktor i ranije je u Novom Sadu imao registrovanu firmu koja se bavila fitnesom i savetima po pitanju ishrane. Ugasio ju je i u aprilu započeo biznis u Dubaiju. Na sajtu ima nekoliko desetina instruktora, među kojima je i Marko Vuleta, a ako želite da vam baš on bude trener treba da izdvojite 75 evra po seansi.

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija