• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2023

09:11

Srbin "zadavio" Grka i osvojio 300.000 evra! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

Srbin "zadavio" Grka i osvojio 300.000 evra! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski borac Bojan Veličković pobednik je "Gejm čejndžer" turnira u Pragu. On je u finalu "zadavio" Andreasa Mihalidisa!

Veličković je ovim trijumfom osvojio prvo izdanje "Gejm čejndžera" i zaradio 300.000 evra.  Tri pobede u ovoj godini bile su potrebne Mihalidisu i Veličkoviću kako bi izborili mesto u finalu. Ali, pobednik je samo jedan, a to je Bojan Veličković.

 

Srbin nije briljirao tokom prve runde, ali je to nadoknadio u nastavku. U drugoj polovini runde, završili su na podu, Grk je bio  opasan, ali uspeo je Veličković da "preživi" rundu.

U drugoj rundi  je Veličković kontrolisao dešavanja u oktagonu. Imao je nekoliko sjajnih udaraca, ali nije se dao Grk, pokušao je da uzvrati kružnim udarcem, ali izgubio je balans i završio na podu. Bez većih problema Bojan je neutralizovao svaki pokušaj rivala, mada je posle deset minuta bilo izjednačeno.

Na startu treće runde Veličković je pogodio Mihailidisa u međunožje pa je usledila pauza. Grk nije izgledao dobro nakon tog udarca, izvukao se ipak iz jedne teške situacije, ali iz naredne nije. Bojan je diktirao ritam u parteru, uhvatio je Grka ispod vrata, a samo nekoliko sekundi kasnije usledilo je tapkanje grčkog borca.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija