• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2024

14:03

Kakav gest! Skandal majstor pokazao drugu stranu i veliku humanost!

EPA/Shutterstock

Ostali sportovi

Kakav gest! Skandal majstor pokazao drugu stranu i veliku humanost!

Podeli vest

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, Konor Mekregor, objavio je da će izraditi preko 1000 domova za beskućnike u rodnoj Irskoj.

Irska se nalazi u nezavidnoj situaciji zbog sve većeg broja beskućnika, a planetarno popularni borac Konor Mekgregor odlučio je da umeša prste i pomogne ljudima koji nemaju dom.

Naime, preko 13.500 ljudi živi u domovini sjajnog sportiste, od kojih je preko 4.000 dece. 

Mekgregor je na svom "X" nalogu objavio da je rešio da uzme stvar u svoje ruke i izgradi preko 1.000 domova za sunarodnike.

 

 

- Trenutno sam na blizu 1000 kuća u izgradnji, spremnih za gradnju ili već završenih širom Irske. Sve to za socijalno stanovanje, uprkos nekim izveštajima (nisam iznenađen) nedavno sam završio stambeno naselje od 21 kuće u koje su porodice smeštene i smeštene neposredno pre Božića! Nastaviću sa ovim pohodom! Više lokacija, više posla, više porodica smeštenih. Uradite svoj deo! Stavi novac gde ti usta jedu! Nemojte samo pričati. Mekregor, konstruktor Irske -napisao je Konor. 

 

Foto: EPA Images

 

 

 

Mnogi njegovi zemljaci smatraju kako on pokušava da sa se nametne i u političkim vodama, ali nema sumnje da će ovaj potez naići na odobravanje i onih koji ga ne vole.

Inače, Mekgregor je nedavno iskoristio priliku da obraduje navijače i u novogodišnjoj poruci je otkrio da se tokom narednog leta vraća borbama.

Protivnik će mu biti Majkl Čendler 29. juna u Las Vegasu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija