• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2024

10:21

Reprezentacija Srbije pred raspadom! Jedan od najboljih najavio povlačenje

EHF/Kolektiff

Ostali sportovi

Reprezentacija Srbije pred raspadom! Jedan od najboljih najavio povlačenje

Podeli vest

Rukometna reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvuu Minhenu već u prvoj fazi, bez pobeda i kao poslednja u grupi, pa i ne čudi što neki od iskusnijih reprezentativaca najavljuju povlačenje.

Pivot Mijajlo Marsenić (30), koji godinama brani boje Srbije na svakom šampionatu, kao i u kvalifikacijama, bio je i te kako razočaran posle poraza od Crne Gore u poslednjem kolu (30:29).

Njemu je bilo teško da priča, ali je smogao snage da najavi da će dobro razmisliti o tome da li će i ubuduće nastupati za Srbiju.

- Jako mi je teško da pričam. Posle boda protiv Islanda, najbolje ekipe u grupi, umesto da idemo ka gore, naše samopouzdanje i igra pada. Svako prvenstvo ista priča. Moraću dobro da razmislim za ubuduće jer sam istrošen i psihički i fizički - rekao je uvek iskreni Marsenić za balkan-handball.com.

Foto: Tanjug/AP

Surovo iskren: Mijajlo Marsenić

 

On je dodao da sreća mora da se zasluži.

- Doživeli smo pad koncentracije. Žao mi je što smo razočarali naviječ i porodice, ali možda je ovo naša realnost. Sve se na gol igralo, ali sreća mora da se zasluži kao što su Crnogorci zaslužili i pokazali srce - zaključio je Marsenić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija