• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2024

10:33

Gori Majami: Mesi i Sofija Vergara u ludom provodu

profimedia

Ostali sportovi

Gori Majami: Mesi i Sofija Vergara u ludom provodu

Podeli vest

Fudbaler Lionel Mesi provodio se u Majamiju sa atraktivnom glumicom Sofijom Vergarom, a ona se fotografijom pohvalila na svom instagram nalogu.

Kada je prošle godine iskusni Argentinac rešio da se oprosti od evropskog fudbala, svi su bili ubeđeni, da će poput svojih mnogobrojnih kolega krenuti put Saudijske Arabije. Primamljivi su bili petrodolari zvezdama kao što su Kristijano Ronaldo, Benzema, Nejmar, Sergej Milinković Savić i mnogim drugim... Mesi je bio izuzetak i mnoge je iznenadio kada je za svoju sledeću destinaciju izabrao Inter iz Majamija.

Foto: EPA Images

 

Moglo bi se raspravljati je li mogao još da pruži fudbalu igrajući u nekom od velikih evropskih klubova koji se bore za trofeje. Ipak, njegova odluka deluje potpuno razumno. Izabrao je fantastično podneblje za svoju porodicu i sebe, sunčani Majami, klub koji je u vlasništvu Dejvida Bekama i život kakav zaslužuje.

Kao pripadnik najvišeg sloja svetskog džet seta, došao je u sredinu koja je u tom smislu po njegovoj meri. Ovaj put uživao je u društvu prelepe Sofije Vergare. Kolumbijska zvezda pohvalila se fotografijom iz provoda sa Argentincem, a društvo su im pravili Mesijeva supruga Antonela, fudbaler Luis Suarez i mnogi drugi.

"Uživao sam u svakoj sekundi ove večeri. Sofija, Mesi i Suarez na istom mestu. Najbolja noć ikada" napisao je jedan od oboćavaoca ispod fotografije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija