• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2024

19:50

Užas! Belgijski odbojkaš doživeo srčani udar na terenu

profimedia

Ostali sportovi

Užas! Belgijski odbojkaš doživeo srčani udar na terenu

Podeli vest

Belgijski odbojkaški reprezentativac Martin Perin (21) doživeo je srčani udar tokom utakmice njegovog tima Maseika protiv Varema.

Užasna situacija desila se u nedelju uveče tokom duela pomenuta dva tima, a kako je saopštio njegov klub odbojkaš je sada u stabilnom stanju. 

Mladom Perinu pozlilo je na početku drugog seta, kada se iznenada srušio na terenu. On je odmah reaniminiran na terenu, a život mu je spasio defribrilator, koji mu je ugrađen u oktobru 2022. godine, kada je takođe doživeo srčani zastoj na meču. 

Odbojkaš se ubrzo oglasio iz bolnice i otkrio u kakvom je stanju.

"U dobrim sam rukama, osećam se bolje, nadam se da ću se vrlo brzo vratiti sa vama prijatelji moji“, napisao je Perin na društvenim mrežama.

Belgijski odbojkaš je posle prvog srčanog udara, koji je doživeo tokom 2022. godine, nakon tri meseca oporavka uspeo je da se vrati na teren. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija