• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

01.03.2024

18:45

Srpkinja očarala Kristijana Ronalda! Prodaje njegov dres u humanitarne svrhe!

Instagram

Ostali sportovi

Srpkinja očarala Kristijana Ronalda! Prodaje njegov dres u humanitarne svrhe!

Podeli vest

Srpska odbojkašica, Ksenija Perić (23) igrala je u Saudijskoj Arabiji za Al Nasr, klub čiji je član i Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera sveta u istoriji!

Tokom svog profesionalnog angažmana na Arabijskom poluostrvu, Perićeva je imala tu čast da upozna slavnog Portugalca, koji je stavio svoj autogram na dres za trening kupljen u zvaničnoj prodavnici fudbalskog kluba Al Nasr! Ksenija je prošla mlađe kategorije Crvene zvezde, zatim je nastupala za beogradski Radnički i Zlatibor, posle čega je usledio i angažman u Al Nasru.

Foto: Instagram

 

U međuvremenu se vratila u Srbiju, gde trenutno brani boje Leskovca u Prvoj ligi Srbije, odnosno drugom rangu takmičenja srpske odbojke. Iz Rijada nosi i uspomenu u vidu zajedničke fotografije sa jednim od najboljih fudbalera sveta u istoriji, kao i pomenuti dres sa potpisom.

Foto: Instagram

 

Upravo taj dres Ksenija je odlučila da donira jednoj humanitarnoj organizaciji, pa će se vredan komad opreme naći na aukciji, a sredstva prikupljena na taj način biće poslata kao pomoć jednoj porodici koja živi u Mošorinu.

Foto: Instagram

 

"Odbojkašica Perić Ksenija i Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, pokreću humanitarnu aukciju za dres sa potpisom Kristijana Ronalda. U pitanju je dres za treninge kupljen u zvaničnoj prodavnici fudbalskog kluba El Nasr, a koji je Kristijano nedavno potpisao pri susretu s našom Ksenijom Perić. Sredstva od prodaje biće iskorišćena za pomoć porodici Čuturilov iz Mošorina koja živi u pećini u 21. veku. Početna cena dresa je 500 evra (60.000 dinara), a ponude iz bilo kog dela sveta možete slati u komentarima i porukama. Aukcija traje do utorka 5. marta u 23:00", navodi se u objavi na društvenoj mreži Instagram.


Veliki gest srpske odbojkašice privukao je veliku pažnju javnosti i ponude su već počele da pristižu! Nema sumnje da bi oprema sa potpisom slavnog Portugalca mogla da dostigne cenu od nekoliko hiljada evra, što je suma koja će itekako pomoći ugroženoj porodici u Mošorinu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija