• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

07.05.2024

17:32

Vlada Srbije novčano nagradila osvajače medalja na EP u boksu!

IBA

Ostali sportovi

Vlada Srbije novčano nagradila osvajače medalja na EP u boksu!

Podeli vest

Vlada Srbije usvojila je rešenja o dodeli novčanih nagrada za osvojene medalje srpskih takmičara na Evropskom prvenstvu u boksu u Beogradu.

Kako su saopštili osvajači zlatnih medalja biće nagrađeni sa po 20.000 evra, srebrnih medalja sa po 15.000 evra, a bronzanih medalja sa po 10.000 evra.

Evropsko prvenstvo održano je od 18. do 28. aprila u Beogradu, a naša reprezentacija osvojila je 20 medalja, 11 u ženskoj, a evet u muškoj konkurenciji.

Zlatne medalje osvojili su Sara Ćirković u kategoriji do 54 kilograma, Natalija Šadrina u kategoriji do 60 kilograma, Kristina Kuluhova do 63 kilograma i Jovan Nikolić u konkurenciji do 71 kilograma.

Srebrne medalje osvojili su Kristina Nađ Varga u konkurenciji do 48 kilograma, Rastko Simić do 80 kilograma i Dušan Veletić preko 92 kilograma.

Bronzane medalje osvojile su Nina Radovanović u konkurenciji do 50 kilograma, Dragana Jovanović do 52 kilograma, Anđela Branković do 57 kilograma i Milena Matović do 66 kilograma. Takođe bronzu su osvojile i Nikolina Gajić do 75 kilograma, Elma Hajrović u kategoriji do 81 kilograma i Sara Miljković u kategoriji preko 81 kilograma.

U muškoj konkurenciji bronzu su osvojili Rade Joksimović u kategoriji do 48 kilograma, Almir Memić do 75 kilograma, Omer Ametović do 51 kilograma, Vakid Abasov u kategoriji do 67 kilograma, Veljko Ražnatović do 86 kilograma i Sadam Magomedov u konkurenciji do 92 kilograma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog
Društvo

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog

Hrvatska Agencija za lekove i medicinske proizvode (HALMED) obavestila je o povlačenju serije leka Rudakol 200 mg tvrde kapsule sa produženim oslobađanjem zbog osnova sumnje na nedostatak kvaliteta u vezi sa rezultatom koji je van granica specifikacije tokom ispitivanja stabilnosti parametra oslobađanja aktivne supstance.

28.05.2024

16:40

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola
Društvo

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola

U okviru „Programa zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola“, koji je Ministarstvo zdravlja pokrenulo 2018. godine, danas će 100 najboljih diplomaca državnih medicinskih fakulteta (Priština, Niš, Kragujevac, Novi Sad, Beograd) dobiti posao u nekoj od zdravstvenih ustanova i priliku za stručno usavršavanje, kroz besplatnu specijalizaciju i doktorske studije.

28.05.2024

15:57

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija