• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

09.02.2015

11:02

NIKOLIĆ UZDRMAN:  Odlaskom Lazovića ostali smo bez vođe

Partizan

NIKOLIĆ UZDRMAN: Odlaskom Lazovića ostali smo bez vođe

Podeli vest

Slobodno mogu da kažem da sam ostao bez desne ruke, a tim Partizana bez lidera, rekao je Nikolić

 

 

Trener Partizana Marko Nikolić uzdrman je odlaskom Danka Lazovića u Kinu! Šef struke crno-belih je teško razočaran ovakvim epilogom, jer je sve nagoveštavalo da će iskusni napadač odbiti ponude sa Dalekog istoka, samo ako mu uprava "parnog valjka" ponudi novi ugovor.

Ćirić: Imamo zamenu za Danka

Sportski direktor Partizana Dragan Ćirić je rekao da crno-beli neće tražiti novog igrača da zameni Danka Lazovića.

- Jasno je da zbog stanja u kome se klub nalazi ne možemo da nađemo igrača kapaciteta kao što je Lazović. Zamenu ćemo pronaći u našim redovima, jer imamo odlične igrače, a Partizan će, ne sumnjam, iz ove situacije izaći kao pobednik - ocenio je Ćirić

Umesto toga, juče je Lazović prihvatio ponudu jednog kineskog kluba, još se nije izjasni da li je u pitanju Peking Enterprajz ili Tjanđin Teda i potvrdio da ide iz Humske 1.

- Ovo je veliki udarac za tim Partizana. Samo mi znamo šta je Danko značio ovoj ekipi.  Više puta sam isticao da bi trebalo da se učini sve što je potrebno da on ostane. Ostali smo bez lidera, bez vođe i veoma sam nesrećan zbog ovakvog raspleta. Lazovićev kvalitet je svima poznat, a kad se zna šta je predstavljao u svlačionici, slobodno mogu da kažem da sam ostao bez desne ruke, a tim Partizana bez lidera i vođe. Veoma sam nesrećan zbog toga - otvorio je dušu Marko Nikolić izveštaču mozzartsporta u Beleku.

Šef struke crno-belih nije želeo više da govori o tome da li je uprava kluba učinila dovoljno da bi Lazović ostao u Partizanu, jer ne želi da se njegove reči pogrešno protumače. Na pitanje očekuje li da će makar rukovodstvo pronaći zamenu za Danka, Nikolić je rekao:

- Nisam siguran, nama nije potrebna zamena, već lider i vođa, uz Sašu Ilića i još neke igrače. Fudbaleri takvih kvaliteta koštaju, mislim da to sebi ne možemo da priuštimo. A ima igrača koji se na pripremama dobro nameću - istakao je Nikolić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija