• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.02.2015

15:34

MARIĆ PRED POVRATKOM Pregovori sa Partizanom u punom jeku

Partizan

MARIĆ PRED POVRATKOM Pregovori sa Partizanom u punom jeku

Podeli vest

Da kontakti postoji može se naslutiti i iz poruke Marićevog menadžera Miška Ražnatovića na tviteru

 

Košarkaški klub Partizan blizu je dogovora sa svojim nekadašnjim centrom Aleksom Marićem o povratku u crno-belo jato!

Dve strane uveliko pregovaraju i po saznanjima Informera na dobrom su putu da se dogovore. Marić uskoro postaje slobodan igrač, pošto mu ističe kratkoročni ugovor sa Galatasarajom, koji neće biti produžen. Australijski centar srpskog porekla je na početku sezone igrao za Makabi iz Tel Aviva.

Da su pregovori u punom jeku može se naslutiti i iz poruke njegovog menadžera Miška Ražnatovića na tviteru, koji je u prepisci sa jednim navijačem Partizana oko Marića rekao:

- Ima mnogo logike (za Marićev povratak), ali i određenih problema. Potrebno je određeno strpljenje u ovom trenutku - napisao je Ražnatović.

Aleks Marić je igrao za Partizan u sezoni 2009/10, najboljoj u poslednjih 15 godina u Humskoj, kada su osvojeni svi domaći trofeji, a u Evroligi se došlo do fajnal-fora. Australijanac je potom otišao u Panatinaikos.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija