• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

13.02.2015

09:28

GAGIĆ: ODBIO SAM ZVEZDU, nisam izdajnik!

Partizan

GAGIĆ: ODBIO SAM ZVEZDU, nisam izdajnik!

Podeli vest

Zvedina ponuda je bila finansijski odlična, ali ni u jednom momentu nisam o njoj razmišljao, tvrdi Gagić

 

Doskorašnji košarkaš Partizana Đorđe Gagić, kome su iz kluba nadenuli etiketu izdajice, jer je podneo zahtev za raskid ugovora i otišao, rekao je da je imao ponudu Crvene zvezde, ali da je odbio da obuče crveno-beli dres.

Doskorašnji reprezentativac je u razgovoru za Blic dodao i da ga je jako pogodilo što su ga čelnici kluba i navijači nazvali izdajnikom.

- Tačno je da me je Zvezda želela u prelaznom roku. Finansijski, ponuda je bila odlična, ali o njoj ni u jednom trenutku nisam razmišljao. Odbio sam je bez da sam pitao Duška Vujoševića ili bilo koga drugog. Ne bih to nikada uradio, na prvom mestu zbog sebe, a onda i zbog saigrača - rekao je Gagić, koji je potpisao za turski Gazijantep.

On je istakao da je slabija minutaža bila jedini razlog za odlazak iz Partizana.
- Zalepljena mi je etiketa izdajice, a ginuo sam za Partizan. Osećao sam se jako loše. Svašta se pisalo o meni... Prvi sam igrač koji je nazvan izdajnikom samo zato što je odlučio da ode iz kluba. Takvo saopštenje ne priliči Partizanu - istakao je Gagić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija