• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

27.03.2015

12:30

BJEKA PROZIVA: Jedna moja titula vredi kao pet Tumbinih

Partizan

BJEKA PROZIVA: Jedna moja titula vredi kao pet Tumbinih

Podeli vest

Svi znamo i koliko je Tumbaković učestvovao u osvajanju Partizanovih titula, poručio Nenad Bjeković

 

 

Nekadašnji fudbaler, trener i sportski direktor Partizana Nenad Bjeković prozvao je nekadašnjeg prijatelja Ljubišu Tumbakovića da titule koje je osvojio sa crno-belima ne vrede mnogo.

Bjeković je, štaviše, u intervjuu za mozzartsport indirektno rekao i da Tumbakovićeve zasluge za te trofeje nisu preterano velike.

- Mlađarija verovatno nema pojma da sam nekada prevodio ekipu Partizana do dve titule. Za njih je Ljubiša Tumbaković najtrofejniji trener u klupskoj istoriji. Jeste, ako se služimo samo govorom brojki. Njihova realna težina je nešto drugo. Ne kažem ovo zbog sebe, nego radi istine – jedan trofej šampiona u velikoj Jugoslaviji vredi koliko pet današnjih. A svi znamo koliko je Tumba učestvovao u osvajanju trofeja u svojoj eri - rekao je Nenad Bjeković.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija