• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.05.2015

12:52

VUJOŠEVIĆ PRED MEGU: Favoriti smo, vraća se i Pavlović

Partizan

VUJOŠEVIĆ PRED MEGU: Favoriti smo, vraća se i Pavlović

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je njegov tim favorit protiv Mega Leksa u devetom kolu Superlige

 

 

- Očekuje nas teška utakmica protiv Mege, a dodatan problem imamo sa nedovoljno oporavljenim Milutinovim. Mega se vratila u formu, iako je imala loš period na početku Superlige. Oni se bore za treće mesto kako ne bi platili učešće u ABA ligi naredne sezone. Poštujemo Megu, ali Partizan je u prednosti ukoliko oba tima pruže maksimum - rekao je Vujošević.

On je istakao da se u sastav vraća oporavljeni Saša Pavlović, nakon mesec dana pauze.

- Povreda je zalečena, ali Pavlović još nije potpuno spreman. Želimo postepeno da ga priključujemo, ali i takav će dati određen doprinos - najavio je trener crno-belih.

Utakmica 9. kola Superlige između Mega Leksa i Partizana igra se u subotu od 17.45 u hali u Sremskoj Mitrovici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija