• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

29.07.2015

11:09

VEČERAS U 20.30 - PARTIZAN - STEAUA Novine: Ključaće! Novinari: Nemate šansi!

Partizan

VEČERAS U 20.30 - PARTIZAN - STEAUA Novine: Ključaće! Novinari: Nemate šansi!

Podeli vest

Rumunski mediji najavljuju da će večeras u 20.30 sve prštati na terenu kada se sudare Steaua i Partizan, dok novinari, nezvanično, tvrde da crno-beli nemaju šansi

 

 

Rumunski i srpski prvak će se sudariti prvi put u istoriji i to večeras na "Nacionalnom stadionu" u Bukureštu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Dok beogradski crno-beli eventualni plasman dalje vide kao pravu premiju, u taboru Steaue prolaz je postavljen kao imperativ. Kažu, ako se ne uđe u evropsku elitu, klub će bankrotirati!

informer

Zato rumunski list "Gazeta" najavljuje meč sa naslovom "Ključaće", dvosmisleno aludirajući i na veliku vrućinu u Bukureštu, pošto je za danas najavljeno paklenih 38 stepeni.

Rumuni kao udarne igle Partizana izdvajaju Andriju Živkovića i Valerija Božinova, mada su se dosta ostrvili na bugarskog fudbalera, koji je pre dva dana rekao kako je Steaua slaba i da crno-beli mogu da prođu dalje.

Dok mediji poslovično najavljuju žestoku borbu, novinari u nezvaničnom razgovoru listom tvrde kako će Steaua bez problema da "počisti" Partizan s terena. Štaviše, uvereni su da srpski prvak ne može ni gol da postigne u Bukureštu, a da će bilo kakva pobeda večeras biti dovoljna rumunskoj "Zvezdi" da prođe dalje.

Sa njima se slaže i Novak Martinović, bivši igrač Steaue i Crvene zvezde, koji je za "Pro Sport" rekao da će večeras biti svim srcem uz rumunskog prvaka i da se nada da će već u prvoj utakmici rešiti sve dileme.

- Poznajem dobro trenera Partizana, uvek mu je rezultat u prvom planu. Crno-beli imaju nekoliko dobrih mladih igrača, svetskih prvaka do 20 godina, ali još su neiskusni. Što se tiče Steaue, oscilacije su normalne, jer ima novi tim, novog trenera. Verujem da će moj bivši klub već večeras završiti sav posao oko prolaska dalje. Partizan do sada nije igrao sa ekipama koje su ni upola tako kvalitetne kao prvak Rumunije. Smatram da bi i pobeda od 1:0 bila dovoljna klubu iz Bukurešta da prođe dalje. Svim srcem navijam za to. U Beogradu, ako crno-beli budu imali aktivan rezultat, biće ludnica pred 35.000 gledalaca - rekao je Novak Martinović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija