• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

29.07.2015

23:14

MILINKOVIĆ: Nedostajalo nam je sreće, ali i iskustva

Partizan

MILINKOVIĆ: Nedostajalo nam je sreće, ali i iskustva

Podeli vest

Trener Partizana bio je delimično zadovoljan posle remija sa Steauom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

On je poručio da crno-beli imaju za čim da žale posle utakmice u Bukureštu.

- Nemam nikakvu dilemu da je Partizan tim koji više žali za pobedom u Bukureštu. Mislim da smo 90 minuta hteli da igramo i iz igre stvarali šanse. Naša ekipa je mlada sa mnogo igrača iz škole i zaista mogu da budem ponosan na njih za sve što su velčeras uradili. Možda je sportske sreće nedostajalo da večeras napravimo pobedu - rekao je MIlinković i potom prokomentarisao situaciju kod primnjenog gola.

MIlinković: Božinov nije debeo

Potok se osvrnuo na povredu Božinova, kao i na konstataciju da Bugarin ima nekoliko kilograma viška.

- Tek ćemo videti stanje povrede, ali nas je dosta poremetila. Što se tiče njegove kilaže, mi imamo medicinski tim koji prati i non-stop kontroliše igrače. Gospodinu koji je to utvrdio recite da ne odgovaram na glupa pitanja

- Videli smo da je gol primljen posle prekršaja u zoni gde to ne sme. Kod same intervencije imali smo peh da nam se golman okliznuo. Predstoji još 90 minuta u Beogradu, ali kakvo smo verovali i pred utakmicu u Bukureštu još više ćemo verovati u sopstvene snage pred punim stadionom u Beogradu. Sigurno da idemo na pobedu.

Trener Partizana je odgovorio i na pitanje zbog čega su se igrači povukli posle postignutog gola.

- U tom momentu je došlo do pritiska Steaue, a možda je to nedostatak isklustva. Brašanac je imao sjajnu šansu, a onda iz iste akcije, iz kontre i prilika za Steauu.

On je imao jednu stvar da zameri svojim igračima.

Jedino to što nam je pao nivo igre pri vođstvu, ali ipak treba imati u vidu i činjenicu da je Steaua kvalitetna ekipa.
 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija