• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

03.08.2015

12:23

MIR POSLE PAZARA Milinković se kockao uz dopuštenje uprave

Partizan

MIR POSLE PAZARA Milinković se kockao uz dopuštenje uprave

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura kaže da su čelnici kluba podržali odluku trenera Zorana Milinkovića da meč Superlige Srbije odigra sa rezervistima kako bi najbolje igrače sačuvao za meč sezone protiv Steaue u sredu

 

 

Trener Partizana Zoran Milinković imao je dozvolu uprave da protiv Novog Pazara na teren pošalje rezervni tim, kaže za Informer generalni direktor kluba Miloš Vazura! Crno-beli su u subotu izgubili od Pazaraca u gostima 3:2, ali je šef stručnog štaba u odnosu na prethodni duel sa Steauom promenio čak 10 igrača! Samo je Živko Živković ostao na golu.

Najteže gostovanje

Vazura pojašnjava da se Milinković odlučio na takav potez jer crno-bele u sredu čeka najvažniji okršaj u sezoni, revanš meč sa Steauom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U Bukureštu je bilo 1:1, a Partizan će pokušati da eliminacijom Rumuna osigura jesen u Evropi (najmanje direktan plasman u Ligu Evrope) i dođe do 5.400.000 evra. 

Znaju se prioriteti

Imamo odličnu šansu i mislim da možemo da izbacimo Steauu, sve je podređeno tome
Miloš Vazura, generalni direktor Partizana

- Milinković je imao podršku da promeni tim! Iz Pazara ne donosimo lepe utiske. Mogli smo čak i da pobedimo, imao je Trujić onu šansu kod 1:1, ali dobro... Igrali smo na najtežem gostovanju u ligi. Jevtoviću i Baboviću je bio potreban odmor, Božinov i Oumaru se oporavljaju od povreda, dok je Dornelas tek izašao iz povrede i bilo je potrebno da odmori malo - ističe Vazura.

Tako su šansu da zaigraju u prvom timu dobili omladinci poput Saše Lukića, Nemanje Glavčića, Marka Golubovića i Miroslava Bogosavca. Krajnji rezultat nije bio dobar po crno-bele, jer su doživeli prvi poraz od 26. oktobra prošle godine kad ih je savladala Jagodina (1:0).

Ceo tim iz crno-bele škole

Partizan je utakmicu u Novom Pazaru završio sa 11 igrača koji su ponikli u školi crno-belih. To se do sada nikada nije desilo, a taj trenutak je zabeležen u 76. minutu meča, kada je Milinković umesto Kojića na teren poslao Šaponjića.

Generalni direktor Vazura, međutim, ne ostavlja dilemu šta je prioritet za klub iz Humske.

- Nama je najbitnija utakmica u sredu protiv Steaue! To je za nas meč sezone! Svi će biti spremni da izađu na teren, uključujući Oumarua i Božinova, koji su pauzirali zbog povreda!

I Steaua rizikovala

I Steaua je pred meč sa Partizanom odmarala najvažnije igrače, ali se kockanje trenera Rumuna Mirela Radoija isplatilo. Tim iz Bukurešta pobedio je na gostovanju protiv Botošanija sa 1:0.

- Znam da je Steaua isto odmarala ekipu pred susret sa nama. Nisam gledao taj meč, ali jesu ljudi iz našeg stručnog štaba. Ono što znam jeste da imamo odličnu šansu i mislim da možemo da izbacimo Steauu. Uz podršku punog stadiona možemo da savladamo i jače timove od Rumuna - zaključuje Vazura i dodaje da se danas i sutra očekuje najveća navala za karte i da će prema svim pokazateljima u sredu protiv Steaue stadion biti pun.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija