• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2015

09:51

VULIĆEVIĆ BEKALIJU: Dve hiljade godina prođe za 10 minuta

Partizan

VULIĆEVIĆ BEKALIJU: Dve hiljade godina prođe za 10 minuta

Podeli vest

Desni bek crno belih Miroslav Vulićević imao je poruku za vlasnika Steaue Điđija Bekalija koji je u svojim izjavama prilično potcenjivao šampiona Srbije

Bekali je konstantno ponavljao da će Steaua da se prošeta u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i da Partizan za dve hiljade godina neće dati dva pogotka njegovom timu.

- Izgleda da ponekad dve hiljade godine prođe brže nego 10 minuta - pecnuo je Vulićević vlasnika Steaue.

Vulićević je pohvalio navijače i istakao da nema neku određenu želju kada je u pitanju rival u baražu.

- Hvala navijačima koji su bili fantastični i nosili nas do pobede. Ovo je veliki rezultat, sam podatak da smo na korak od Lige šampiona zvuči sjajno. Nemam želju za naredno kolo, sigurno je da će rival biti jak, verovatno i jači od Steaue, ali sačekajmo žreb - istakao je desni bek crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gago m

pre 8 godina

Da je babi ...,ne bi bila baba!Znam da ti je muka ali ...

lazar

pre 8 godina

Da sudija nije iskljucio Varelu ne bi dalje prosli

gago m

pre 8 godina

Kaжеш ти као "стручњак" за фудбал или као навијач пропалог клуба?!Знам да ти је тешко али није ти Партизан крив него ваши криминалци који су вас опљачкали и уништили,к'о нико до сада!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija