• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SOS kanal

10.09.2015

10:04

IZ PREMIJER LIGE U PARTIZAN Zlatni "orlić" stiže u Humsku

Partizan

IZ PREMIJER LIGE U PARTIZAN Zlatni "orlić" stiže u Humsku

Podeli vest

Defanzivac koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio Svetsko prvenstvo Miloš Veljković, mogao bi u zimskom prelaznom roku da pojača redove šampiona Srbije

Talentovani štoper Totenhema je velika želja rukovodstva crno-belih, koje će u januaru na sve načine pokušati da ga angažuje, najverovatnije na pozajmicu, javio je "SOS kanal".

Prema nekim informacijama, Veljković je crno-belima ponuđen i poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, ali do realizacije transfera ipak nije došlo. Mladi fudbaler je bio na korak od prelaska na jednogodišnju pozakmicu u Sporting iz Hihona, ali se pretpostavlja da je plata bila problem i da zbog toga nije otišao u Španiju.

Ukoliko je Partizan ozbiljan u nameri da angažuje zlatnog "orlića" to bi značilo da će na sebe preuzeti i kompletnu ili bar najveći deo njegovih primanja, koja svakako nisu mala.

Nema sumnje da bi Veljković bio veliko pojačanje za, mora se reći, poroznu odbranu šampiona Srbije. Opšta je ocena da je defanziva crno-belih možda i najlošiji deo tima, a Brazilac Fabrisio i Nemanja Petrović su označeni kao najslabije tačke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija