• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.09.2015

16:04

CRNO-BELI, ČUVAJTE SE! Ozloglašeni Orsato sudi Partizanu i AZ Alkmaru

Partizan

CRNO-BELI, ČUVAJTE SE! Ozloglašeni Orsato sudi Partizanu i AZ Alkmaru

Podeli vest

Utakmicu prvog kola L grupe Lige Evrope između Partizana i AZ Alkmara koja se igra u četvrtak od 21.05 sudiće italijanski arbitar Danijele Orsato koji je jednom već delio pravdu srpskom šampionu, i nije ostao u lepom sećanju

Međunarodna fudbalska federacija je arbitražu utakmice Partizan - AZ Alkmar poverila Danijeleu Orsatu, koji znak FIFA nosi od 2010. godine.

Italijan je jednom već delio pravdu crno-belima, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, 2013. godine kada su gostovali Tunu i bili poraženi 3:0. Orsato je na tom meču pokazao crveni karton Nikoli Aksentijeviću zbog udaranja protivničkog igrača u glavu.

Ovaj arbitar je inače poznat kao lak na kartonima, pa crno-beli moraju da budu oprezni i nikako ne bi trebalo da ulaze u rasprave sa njim.

Zanimljivo da je iste sezoni bio arbitar i na utakmici koju je AZ Alkmar igrao protiv Anžija, a utakmica je završena pobedom holandskog tima od 1:0.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PFC

pre 8 godina

Čega da se čuvamo briga nas za ligu evrope gde cemo imati 0 bodova. Bitno je da je uprava predala ciganima titulu zbog koje ce snositi posledice.

jarko

pre 8 godina

pa svima je bilo jasno da je partizan pustio zvezdu trebalo se cuvati za az sto se vidi iz prilozenog evo 40-i minut 2-1 svim srcem za partizan do pobede!!!!

jaroslav

pre 8 godina

holandjani dosli na vatreno krstenje,sta mislite zbog cega smo tako lako pustili crveno bele?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija