• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.09.2015

20:51

MILINKOVIĆ OPET PREŽIVEO Vučelić: Nećemo da se zalećemo

Partizan

MILINKOVIĆ OPET PREŽIVEO Vučelić: Nećemo da se zalećemo

Podeli vest

Navijači Partizana su posle remija bez golova protiv Radničkog iz Niša poručili treneru Zorana Milinkoviću i upravi bi najsrećniji bili kada bi svi spakovali kofere, ali kako trenutno stvari stoje neće skoro biti promena u Humskoj

Iako su crno-beli na minus deset poena u odnosu na Crvenu zvezdu, sa učinkom ove sezone u Superligi od  pet pobeda, jednog remija i tri izgubljena meča, Milinković još nije ispucao sve kredite.

Pitanje je da li čelnici kluba zaista veruju da Milinković može nešto da promeni na bolje ili na ovaj način samo kupuju vreme dok ne nađu stručnjaka koji je rad da sedne na klupu Partizana, a njega je sve manje. 

- Za sada se ne dovodi u pitanje status trenera Milinkovića. Verovatno ćemo narednih dana imati sastanak Upravnog odbora na kojem ćemo podrobnije razmatrati situaciju u kojoj se nalazimo. Najlakše je posegnuti za smenom trenera, ali ipak bi valjalo videti šta i kako, ne smemo da se zalećemo - poručio je Vučelić za Novosti. 

Vučeliću nije jasno kako su igrači protiv Radničkog bili očajni, ispod svakog nivoa.

 - Možemo da govorimo o krivici trenera, ipak trebalo bi dopreti i do igrača i videti zašto igraju tako slabo, a samo nekoliko dana ranije su bili veoma motivisani protiv Alkmara - zaključio je Milorad Vučelić, potpredsednik kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srdjan novi juzni front

pre 8 godina

Ostace dok zvezda i matematicki ne obezbedi titulu.vazura,vucelic,nedic,popovic sve naprednjak do naprednjaka a sef vucic neda da se smeni kiza sve dok ne uniste partizan kao u kosarci.

daki

pre 8 godina

xaxaxa, teorije zavere, svi su drugi krivi, sem trenera amatera, uprave, poluigraca! bolje bi vam bilo, kad bi se pogledali u ogledalo, shvatili bi, da ste mali i zauvek samo komsije najveceg kluba na ovim prostorima! mozda kad bi vise voleli Partizan nego sto mrzite Zvezdu, mozda bi vam bilo bolje!

srdjan novi juzni front

pre 8 godina

@daki vremeplovcu iz komsiluka probudi se i shvati da je ovo 21 vek bio si veci klub u proslom veku u zemlji koja vise ne postoji,osvojio si kup sampiona koji vise ne postoji,tojota kup koji vise ne postoji i ti nebi postojao kao klub ni u jednoj normalnoj zamlji sa dugom od 50 miliona da nije premijer uzeo od plata penzionera i radnika pa dao vama da pokrivate dugove koje su napravile vase zvezde dzaja lopov i piksi,dzaja lopov pomilovan pred izricanje presude gde je bio osudjen na 6 godina zatvora.vremeplovci ovo je 21 vek i zemlja srbija,nema vise vase jugoslavije i tite.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija