• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.09.2015

17:42

(VIDEO) AGONIJA SE NASTAVLJA! I Rad odneo bod iz Humske - 1:1

Partizan

(VIDEO) AGONIJA SE NASTAVLJA! I Rad odneo bod iz Humske - 1:1

Podeli vest

Crna serija Partizana se nastavlja! Fudbaleri Rada su odneli bod iz Humske 1 i bacili šampiona Srbije u totalnu dubiozu - 1:1 (1:1)

 

Posle poraza u večitom derbiju od Crvene zvezde (3:1), pa remija za vikend sa Radničkim u Humskoj (0:0), Partizan je dodao još jedan kiks na konto, ovog puta je Rad, u zaostaloj utakmici šestog kola Superlige, izborio dragoceni remi - 1:1.

Niz neverovatnih promašaja upisali su igrači Partizana večeras u Humskoj, pogotovo Valeri Božinov, koji je bio i strelac jedinog gola. On je u kolosalnoj prilici u 56. minutu pogodio prečku, dok je Abubakar Oumaru u 70. minutu promašio u situaciji "jedan na jedan" sa golmanom Rada i time odredio sudbinu svog tima.

Partizan sada ima devet bodova manje od Crvene zvezde i već sada ima male šanse da odbrani titulu prvaka Srbije. U narednom kolu crno-beli idu u goste Voždovcu.

Trener Zoran Milinković je dva puta bio pred smenom u poslednjih mesec dana i dva puta bez ijednog razloga ostao na klupi, da bi večeras "diplomirao" sa novim kiksom na klupi Partizana.

 

 

 

 

 

PARTIZAN - RAD    1:1 (1:1)

Strelac: Božinov u 21. minutu za Partizan, a Vidić u 20. za Rad. Stadion: Partizana. Sudija: Srđan Jovanović (Beograd).

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Subić, Jevtović (od 57'. Ninković), Brašanac, Babović, Oumaru (od 71. Ilić), A.  Živković, Božinov (od 60. Šaponjić).

RAD: Budaković, Đurić (od 27. Vico), Obradović, Denić, Arsenijević (od 71. Lutovac), Prljević, Maraš, Vidić (od 46. Kolarević), Trninić, Nenadović, Veselinović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informer

Tok meča:

Drugo poluvreme:

Kraj meča, ostalo je 1:1! Partizan je u dubokoj krizi!

89'. Gol Šaponjića poništen zbog ofsajda. Ispravna odluka sudije.

88'. ŠANSA! Andrija Živković u visini penala je došao do lopte, odmah šutirao, ipak pored stative!

87'. Još jednom pretio Rad, preko Denića, koji je pogodio spoljni deo mreže!

83'. Partizan dođe do šesnaesterca, ali dalje ne može. Nema pukotina u odbrani Rada.

80'. ZAMALO! Sjajna kontra Rada posle slabog napada Partizana, Veselinović je uhvatio volej, ali pravo u golmana Živkovića!

75'. Ostalo je još 15 minuta. Partizan je u potpunoj ofanzivi, šanse se ređaju, ali gola za vođstvo nema.

70'. KAKAV PROMAŠAJ Oumarua! Dobio je dubinsku loptu od Babovića, sam je izašao na golmana Rada i onda šutirao pravo u njega!

67'. Imao je Arsenijević solidnu priliku za Rad, ali je loše šutirao glavom.

63'. Babović se oprobao posle pasa Andrije Živkovića, solidno je šutirao, međutim, golman Rada je odbranio.

62'. Ivan Šaponjić ulazi u igru umesto Valerija Božinova.

60'. Odličan udarac Borka Veselinovića sa 20 metara, međutim, lopta je pogodila Vulićevića u grudima i spasila golmana Partizana većih iskušenja.

56'. PREČKA! Sada već Partizan nema ni sreće danas. Prvo je Božinov, posle pasa Subića, pogodio prečku udarcem sa sedam-osam metara, onda su posle odbitka pokušali Babović, pa ponovo Božinov, ali ponovo nema gola!

52'. Pokušao je Andrija Živković da prođe sam po levom boku, ipak Obradović ga je sjajno zatvorio i zaustavio napad.

46'. ODMAH ŠANSA za Valerija Božinova! Dobio je loptu da izađe sam na golmana, ali mu je "zapela" za nogu i na kraju je blokiran.

Informer

Kraj prvog poluvremena.

43'. Nova pretnja Partizana: Babović je dobio loptu na petercu, doduše skroz iskosa, probao je da odigra za Božinova, ali je golman Rada presekao pas.

41'. DVE prilike za Partizan u jednom napadu: najpre je Oumaru iznenadio izborio šansu, ali je izblokiran, da bi u nastavku centrirao Subić, skočio Božinov, ali je Budaković odbranio.

37'. Pritisak Partizana, za sada bez rezultata. "Građevinari" ne igraju bunker, ali uspevaju umešno da se brane.

29'. Kakav karambol u petercu Rada! Oprobali su se Božinov, pa Brašanac, pa opet Božinov, ali lopta nije htela u gol!

21'. GOL! Odmah u sledećem napadu Valeri Božinov je izjednačio! Posle centaršuta lopta se odbila na peterac, a Bugarin je zakucao kroz noge Budakovića u gol.

20. GOL! Nemanja Vidić je zatresao mrežu Partizana! Posle kornera lopta je preletela sve, golman Živković je opet odleteo u prazno, a štoper Rada je mirno poslao fudbal u mrežu!

16' Slab pokušaj Jevtovića sa 20-ak metara, daleko od gola.

9'. KAKVA PRILIKA! Kontra Partizana tri na dva, Živković je maestralno proigrao Oumarua, a on je sporo vukao loptu, oklevao, iako je išao sam na golmana i na kraju ga je Denić sa leđa izblokirao.

7'. Prilika za Partizan: centrirao je Vulićević, pokušao Božinov, ali nije lepo zahvatio loptu, koja je otišla pored stative.

6'. ŠANSA za Rad! Lopta je posle centaršuta sa leve strane prošla kroz šesnaesterac, dočekao je Đurić, koji je natrčao na nju i poslao je preko prečke. 

5'. Prvi pokušaj Partizana, Andrija Živković se oprobao posle solo prodora, ali preko gola.

Informer

- Novitet u Humskoj 1: Intonira se himna Srbije pre početka utakmice!

- Na istočnoj tribini grupa navijača je okačila transparent "Dalje ruke od Babinja"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija