• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

13.10.2015

08:55

PREDSEDNIK PARTIZANA OJADIO DRŽAVU! Popović duguje 70 miliona dinara za porez!

Partizan

PREDSEDNIK PARTIZANA OJADIO DRŽAVU! Popović duguje 70 miliona dinara za porez!

Podeli vest

Prvi čovek Partizana Zoran Popović oštetio je državu za 70.190.000 dinara, odnosno 583.000 evra pošto nije plaćao porez na dobit koju je ostvarila firma "Bravo S&S", čiji je on suvlasnik

Predsednik Partizana je poslednjih nekoliko meseci na meti tužilaštva zbog utaje poreza, piše "Sport". Ovaj list navodi i da je optužnica protiv Popovića podneta još 2012. godine, ali da se sudski procesi odlažu iz meseca u mesec.

Postupak protiv prvog čoveka šampiona Srbije vodi se pred Osnovnim sudom u Loznici iako je Popović nekoliko puta opovrgao navode da se protiv njega vodi postupak. Poslednja dva ročišta bila su zakazana za maj i septembar ove godine, ali su otkazana. Pored Popovića tereti se i izvesni Dejan Marković koji je bio direktor u firmi "Bravo S&S".

DEFINITIVNI RAZLAZ Tumbaković podneo neopozivu ostavku

MILINKOVIĆU ODZVONILO Paunović u decembru preuzima Partizan!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 8 godina

KOLIKO SU SE UGRADILI SUDIJE ??????? ZA OTKAZIVANJE I PLATU PRIMAJU IZ BUDZETA DA POMAZU PLJACKU DRZAVE. DOKLEEEE????

Loznicanin

pre 8 godina

Izvesni Dejan Markovic je funkcioner SNS-a u Loznici, visoko pozicionirani Gradski funkcioner

brc

pre 8 godina

ojadio mnoge firme u loznici,pa postao predsednik partizana.e moja drzavo,sta to radis.

aca

pre 8 godina

Znači pare od LE i LS to je 7 milona evra Partizanovih para idu u privatne džepove kao i uvek.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija