• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

14.10.2015

09:37

PARTIZAN "DREŠI" KESU Vazura: Dovešćemo igrača od milion i po evra!

Partizan

PARTIZAN "DREŠI" KESU Vazura: Dovešćemo igrača od milion i po evra!

Podeli vest

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, kaže da će crno-beli tokom januarskog prelaznog roka odrešiti kesu, pa nije isključeno da srpski šampion dovede igrača od milion i po evra

Letos je Partizan bio spreman da za Mirka Ivanića iskešira dva miliona evra. 

- Za zimu se sprema novi budžet , ali nije isključeno da dovedemo igrača od milion ili milion i po evra ukoliko mislimo da će nam doneti prevagu - rekao je vazura za Kurir.

Čelnik srpskog šampiona najavio je dolazak sportskog direktora.

Grbić nije sklonjen zbog premijera

Miloš Vazura negira da je Petar Grbić jedno vreme bio sklonjen iz tima zbog prozivke na račun premijera Aleksandra Vučića.
-Ma, kakvi. Zašto nije igrao zna trener Zoran Milinković - rekao je Vazura.
Podsećanja radi, Grbić je u polufinalu Kupa prošle sezonje pogodak proslavio sa dve leve kopačke.To je bio odgovor na "prozivku" premijera Srbije da pojedini fudbaleri Partizana imaju dve leve noge. 

- Sportski direktor nam je potreban, a dobićemo ga za nekoliko dana ili nedelja. Pričali smo i sa bivšim direktorima Tomićem i Nađem, ali i s još mnogo igrača za koje smatramo da mogu da nam pomognu i uskoro će neko dobiti tu funkciju

Dirktor Partizana kaže da je dug od 14,7 miliona evra smanjen za oko četiri miliona.

- Vratili smo 1,2 miliona evra na ime poreza, 1,5 na ime plata, na oprost igrača uštedeli smo 755.000 evra, isplatili 200.000 evra klubovima i 800.000 dobavljačima - dodao je Vazura.

Mada, zaposlenima se i dalje duguju tri plate i šest nadokanda za prevoz.

- Tačno je i do kraja ovog meseca dobiće dve plate, a trudićemo se da u najskorije vreme isplatimo i ostala dugovanja - istakao je Vazura.

TRENERSKA VRTEŠKA U PARTIZANU Ivan Tomić sa Teleoptikom vežba za prvi tim


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srdjan novi juzni front

pre 8 godina

Vaazura peuzmi odgovornost i podnesi ostavku ti i Kiza ste najodgovorniji za najlosiji start u istoriji partizana.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17