• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

24.10.2015

09:01

PARTIZAN NA UDARU UEFA! Zbog parole "Kosovo je Srbija" zaključan "Jug"

Partizan

PARTIZAN NA UDARU UEFA! Zbog parole "Kosovo je Srbija" zaključan "Jug"

Podeli vest

Navijači Partizana su tokom meča Lige Evrope protiv Atletik Bilbaa skandirali "Kosovo je Srbija", zbog čega bi južna tribina stadiona u Humskoj mogla da bude zatvorena za naredni meč u Evropi koji šampion Srbije igra protiv Augzburga

Delegat na utakmici Partizan - Atletik Bilbao (0:2) Žan Lui Pijet sigurno je notirao parolu koja se čula sa tribina, kao transparent na kojem je pisalo "Ponoć drhti, svi junaci Boga mole da s nebesa sjajnu zvezdu spusti dole. Da obasja čistom verom sina Hrista, Gračanicu, Devič, Dečane, Zočišta..."

Disciplinska komisija UEFA će narednih dana doneti odluku o kazni, a pored novčane, mogući scenario je i zatvaranje južne tribina na meču sa Augzburgom.

- Navijači Partizana su uzvikivanjem parola i isticanjem političkih transparenata učini svom klubu medveđu uslugu. Krajnje je vreme da se dozovemo pameti - rekao je za "Sport" Dušan Maravić, bivši delegat UEFA.

UEFA PROLUPALA: "Kosovo je Srbija" je rasizam!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MatijaBG PFC

pre 8 godina

Partizan treba žestoko kazniti.Politici,bilo kakvog tipa nije mesto na stadionima.Posebno činjenici da narkodileri i najveći šljam sa Juga ko fol pati za Kosovom,a ti isti su glavne pobegulje kad ''pukne''...

kralj milutin

pre 8 godina

voda je mokra,kosovo je srbija...kome se ne svidja ovo drugo imam lep,dobro izolovan podrum pa nek dodje.

caplin

pre 8 godina

Sta je problematicno u ovoj poruci ?Koga ona vredja? Svasta.

aca

pre 8 godina

Kad će bre ti primitivci da svate da sport i politka ne ide zajedno, izgleda da ih sport ne interesuje samo prosipanje nacionalizma po ovoj vokojeb..i

Aćim

pre 8 godina

Muka mi je više od dvostrukih aršina uefe, dok hrvatima opraštuje skandalozne incidente, nama oštre kazne. To je više postalo ogavno, gade mi se... Fuj\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija