• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

25.10.2015

10:57

PARTIZAN SE NE PLAŠI UEFA: Mislimo što i "grobari" - Kosovo je Srbija!

Partizan

PARTIZAN SE NE PLAŠI UEFA: Mislimo što i "grobari" - Kosovo je Srbija!

Podeli vest

Čelnici Partizana poručuju da se ne plaše kazne od Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog parola i skandiranja "Kosovo je Srbija" kojima su "grobari" obeležili meč sa Bilbaom u Ligi Evrope

 

 

Bez obzira što je UEFA vrlo alergična na bilo kakve političke parole i pokliče, a pojedini upravo tako vide stav da je Kosovo deo Srbije, iz Humske 1 poručuju da su potpuno saglasni sa stavom "grobara" i da ne strahuju šta će na to reći administracija iz Niona.

- Ništa nam još nije stiglo iz UEFA u vezi sa transparentom navijača, ali mogu da kažem da je moj stav potpuno isti kao stav "grobara" - Kosovo je srpska zemlja i takva će i ostati! Niko nije klicao protiv Albanaca i Šiptara, već je samo rečeno da je Kosmet naša teritorija. Doduše, aršini zapada su nekad čudni. Sve je to deo politike, čija se koplja uglavnom lome po nama - rekao je za "Sport" potpredsednik Partizana Vojislav Nedić.

PARTIZAN NA UDARU UEFA! Zbog parole "Kosovo je Srbija" zaključan "Jug"

BJEKOVIĆ SE IZNERVIRAO: Zašto Saša Ilić nije novi direktor Partizana?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aćim

pre 8 godina

Bravo za izjavu potpredsednika, svaka čast. \n

istina

pre 8 godina

Udvorička GNJIDO, MRRRŠŠ ! GOROBARI SU SKANDIDARILI : KOSOVOOO! SRBIJAAA! PAMETNOM DOVOLJNO

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija