• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

30.10.2015

09:24

BOŽINOVU 3,6 MILIONA EVRA! Napadač Partizana uskoro masno bogatiji

Partizan

BOŽINOVU 3,6 MILIONA EVRA! Napadač Partizana uskoro masno bogatiji

Podeli vest

Fudbaler Partizana Valeri Božinov uskoro će biti bogatiji za 3,6 miliona evra

 

Tu sumu, ipak, neće dobiti od Partizana, već od bivšeg kluba Sportinga, kojeg je tužio Sudu za sportsku arbitražu u Lozani.

Portugalci su jednostrano raskinuli ugovor sa Bugarinom 2011. godine, pa je on zbog toga presavio tabak i tražio odštetu na sudu. Po svim papirima i dokazima, trebalo bi bez problema da dobije taj novac.

- Tačno je, tužio sam Sporting i očekujem da ću dobiti novac. Tražio sam sumu koja mi je pripadala po trogodišnjem ugovoru, a to je 3,6 miliona evra. Već dve godine čekam da se proces završi, jer su svi argumenti na mojoj strani - rekao je Božinov za "Sport".

KOME TREBA OVAKVA "ZVEZDA"!? Božinov samo tri utakmice odigrao cele!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baja

pre 8 godina

Bravo Batko ,komotno možeš sada u penziju ali dok ne odeš potrči bar malo u Partizanu da zaradiš platu ovde.

Djole

pre 8 godina

Mamlazi drže ozbiljnog igrača na klupi zbog te levatine,verovatno će i Partizan tužiti dogodine!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija