• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

04.11.2015

19:47

VUČELIĆ BRILJIRA: Da sam se oko neke dame trudio kao oko igrača, već bih završio posao!

Partizan

VUČELIĆ BRILJIRA: Da sam se oko neke dame trudio kao oko igrača, već bih završio posao!

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić i dalje kritikuje igrače, pa kaže da su ih previše mazili i pazili, umesto da su ih kaznili

- Igrači su dobili sve što su tražili, bili su maženi i paženi, plate su im stizale na vreme, u Zemunelu imaju sjajne uslove i ja se onda pitam u čemu je problem. Evo, bilo je i previše povreda,  evidentno da je i medicinski sektor podbacio - rekao je Vučelić, podsećajući na ranije povrede Oumarua, Balažica, Jevtovića, Babovića, Saše Ilića, a aktuelne Brašanca, Petrovića i Andrije Živkovića.

Potpredsednik Partizana ne prestaje da kritikuje fudbalere.

Vučelić: Kad je predstava loša nije kriva uprava pozorišta

Milorad Vučelić kaže da je upravi savest mirna, jer je u decebru prošle godine, kako je istakao, "ušla u razvalinu od kluba". 

- Znate kako, kad je predstava loša ne kažu da je kriva uprava pozorišta. Tačno, uprava jeste birala glumce, ali su i ti glumci s početka delovali relativno dobro na sceni, pa sa nje pali. Priznajem, bilo je podbačaja u izboru nekih igrača, videlo se da nemamo dva jednaka tima za takmičenja na više frontova, ali ne možemo da dovedemo Mesija ili Ronalda. Imamo 15.000.000 evra duga, možda na neki novac tek možemo u budućnosti da računamo.

- Za sada nemaju reakciju. To je još lošije. Možda smo mi krivi što na vreme nismo izricali kazne. Mazili smo ih, pazili, a da sam se ja ovako trudio oko neke dve atraktivne dame kao što sam njima posvetio pažnju verovatno bi rekle: Jesi mator, al' popeo si mi se na glavu, pa daj da to završimo - našalio se Vučelić.

Potom je čelnik Partizana rekao da je urušavanje kluba počelo nakon eliminacije od BATE Borisova.

- Raspoloženje stvoreno u kafićima posle eliminacije od BATE Borisova ušlo je i u svlačionicu. Tu je krenulo urušavanje kluba. Poraz od Belorusa je teško primljen, izvazvao je lančane posledice. A da je naš najbolji igrač, jedini koji pravi razliku (misli se na Andriju Živkovića, iako Vučelić nije izgovorio njegovo ime, prim.aut.), od tri šanse realizovao jednu - verovatno bismo sada drugačije pričali.

OTAC ANDRIJE ŽIVKOVIĆA BESAN: Za Vazuru je moj sin kriv što Partizan nije u Ligi šampiona!

Što se tiče prelaznog roka i koliko će Ivica Iliev novca imati na raspolaganju zavisiće od toga da li će Partizan prezimeti u Evropi. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Та све то некако - мекано "замешено"...?!

gaga vuk

pre 8 godina

Bilo bi bolje da si se odvno penzionisao, dzaba ti i novine i bogatstvo koje si STEKAO a zna se kako, kakve ti imas veze sa fudbalom, sem sto si sve politicare i vidjene ljude godinama zvao na slavu, a uskoro ce ti svi okrenuti ledja.

gaga vuk

pre 8 godina

Pa trudio si se oko Olje pa nisi prosao dalje od prvog kola u kvalifikacijama, toliko o trudu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija