• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

11.11.2015

10:46

BOMBA IZ HUMSKE! Iliev planira da vrati Vladimira Stojkovića!

Partizan

BOMBA IZ HUMSKE! Iliev planira da vrati Vladimira Stojkovića!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev sprema bombu za zimski prelazni rok, pošto namerava u klub da vrati golmana Vladimira Stojkovića

Prema saznanjima Mozzartsporta  Iliev je preduzeo korake da želje sprovede u delo. Prvo je plan izneo pred članove Upravnog odbora, koji su mu dali zeleno svetlo za realizaciju, a zatim, navodno, stupio u kontakt sa golmanom reprezentacije Srbije.

Iliev planira iskusnom golmanu da ponudi četvorogodišnji ugovor i sadašnjeg golmana Makabija iz Haife veže za sebe maltene do kraja njegove karijere, s obzirom da je letos napunio 32 godine. Povoljna okolnost za crno-bele je nedavni nagoveštaj Vladimira Stojkovića da će u januaru napustiti Izrael.

Stojković navodno ima pozive iz Turske, koje su sigurno mnogo izdašnije nego Partizanova, a videćemo da li će kod čuvara mreže, koji je obećao da će se vratiti u Humsku jednog dana, ljubav prema klubu biti presudna prilikom izbora narednog kluba.

NOVI POTRESI U PARTIZANU: Iliev i Drulović u klinču!

STOJKOVIĆ SE SELI: Iz Makabija idem u Tursku ili Englesku


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
darson

pre 8 godina

uf, vrati ga, da ga tovare svi redom, a posebno crveno beli! jedva cekam da dodje, da ga razbucamo, da pomogne komsijama u plej autu!!!

Goxi

pre 8 godina

Kakva bre "bomba" ?? Stojkovic za drugde i niko nije lud da angazuje propalog golmana !! On je dobar samo za Partizan i naravno za nasu "extra kvalitetnu" fudbalsku reprezentaciju Srbije !!!

mikan p f c

pre 8 godina

Hvala ti za dane hvala ti za noći hvala ti hvala za sve:-)Stojke majstore!!!\n

dulo

pre 8 godina

nek dodje i razbuseni rajkovic ,lik prima petice po izraelu,oprosticemo i njemu ruznu proslost

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija