• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.11.2015

23:00

PARTIZAN PAO U ZADRU Domaćin preokretom u finišu srušio crno-bele 65:61

Partizan

PARTIZAN PAO U ZADRU Domaćin preokretom u finišu srušio crno-bele 65:61

Podeli vest

Poslednji meč 10. kola ABA lige igrao se u Zadru gde je istoimena ekipa dočekala Partizan u dvorani "Krešimir Ćosić", i slavila rezultatom 65:61( 21:14, 15:14, 15:23, 14:10)

VUJOŠEVIĆ: Ne idem da gledam Partizan, neću da budem opterećenje

ZADAR - PARTIZAN 65:61 (21:14, 15:14, 15:23, 14:10)

Dvorana: "Krešimir Ćosić". Gledalaca: 7.500. Sudije: Pukl, Petek, Rutešić.

Zadar: Bašić, Kouzi 10, Kraljević 8, Šango, Delaš 27, Špaleta, M. Ramljak 2, Bošnjak, Marinković 6, Barać 6, I. Ramljak 6, Pašalić.

Partizan: Cvetković 3, Aranitović, Džons 16, Marinković 7, Vitkovac 13, Đumić 2, Koprivica, Perović, Milutinović 11, Vrabac, Vilson 7, Anđušić 2.

TOK MEČA:

Četvrta četvrtina

- Crno beli nisu najbolje odradili poslednji napada, tako da su ostali bez prilike za preokret u poslenjim sekundama meča.

- 65:61. Novi poeni Delaša, ukupno ih ima 26. Džons je na 17 sekundi do kraja pogodio jedno od dva bacanja. I Delašu je u finišu zadrhtala ruka pa je bio polovičan sa linije za slobodna bacanja.

- 62:60. Marinković je bio polovičan sa penala, a onda je Delaš ubacio novu dvojku na dva i po minuta do kraja. Cvetković je pogodio jedno od dva bacanja.

- 59:59. Nova trojka Ramljaka koji u ovim trenucima drži svoj tim u igri. Potom je i Marinković pogodio iz reketa, što je naljutilo Petra Božića koji je zatražio tajm-aut.

- 54:59. Ramljak je uzvratio trojkom za ekipu Zadra, a onda je domaćin u narednom napadu četiri puta šutirao na koš, ali bez uspeha. To je kaznio Džons dvojkom.

Starsportphoto©

- 51:57. Bez poena u prva dva minuta, a post je prekinuo Džons šutem sa poludistance. A onda neverovatna trojka Andreje Milutinovića uz faul. neverovatan luk je imao ovaj šut Partizanovog krila. Pogodio je i dodatno bacanje.

Treća četvrtina:

- 51:51. Delaš je sa penala prekinuo seriju rivala, a u narednom napadu pogodio i trojku preko ruke Džonsa za kraj treće deonice. Delaš je do sada ubacio 22 poena.

- 46:51. Traje serija Partizanovog krilnog centra, ponovo je pogodio za dva, i sada je 11:0 za crno bele u poslednja četiri minuta.

- 46:49. Džons je nejpre doneo izjednačenje, a potom i vođstvo crno belima, poenima uz faul.

- 46:44. Milutinović je raspoložen u nastavku, ponovo je ubacio dvojku, ali šta vredi, Delaš odmah uzvraća. Potom Marinković i Anđušić poenima teraju trenera Zadra da zatraži tajm-aut.

Starsportphoto©

- 44:38. Međutim odmah je proradio Delaš, najpre je ubacio trojku, a onda je i fauliran, ali je bi opolovičan.

- 40:38. Novi poeni Milutinovića, ovoga puta za dva, a zatim i Marinković - koš uz faul.

- 40:33. Milutinović je trojkom otvorio drugo poluvreme, a Kraljević je sa penala postigoa prve poene za domaćina u nastavku, a potom je i zakucao. Vanja Marinković je posle nekoliko promašaja konačno pogodio. 

Druga četvrtina:

- 36:28. Opet je pogodio Vitkovac, I postavio konačan rezultat posle prve dve deonice. Krilni centar Partizana je ubacio deset od svojih 13 poena je u ovoj četvrtini.

Starsportphoto©

- 36:26. Zakucavanje Kraljevića na asistenciju Kouzija, a posle nekoliko neiskorišćenih napada Vitkovac je ubacio trojku. Odmah je Delaš uzvraio dvojkom.

- 32:23. Barać se upisao sa penala za Zadar, a na drugoj strani je Vanja Marinković "prodao" loptu. To je osma izgubljena lopta gostiju. U narednom napadu je pogodio Vilson za dva, ali je Kouzi uzvratio trojkom.

- 27:21. Nastavlja se okršaj Delaša i Vitkovca, oni su najraspoloženiji za igru. Konačno je još neko pored Vitkovca pogodio za crno-bele, a to je bio Džons.

- 25:17. Vitkovac trojkom otvara drugu deonicu, a potom je i u defanzivi bio odličan i blokirao Marinkovića, ali su sudije svirale faul. Igrač Zadra je pogodio oba bacanja, a zatim je i Delaš ubacio dvojku, što mu je deveti poen.

Prve četvrtina:

- 21:14. Čedomir Vitkovac je poentirao za goste, a na drugoj strani je Marinković pogodio uz faul i bio precizan sa penala. Onda je i Delaš pogodio za tri i stavio tačku na prvu četvrtinu.

Starsportphoto©

- 15:12. Ramljak se najbolje snašao pod košem Partizana, dok je za Partizan prve poene ubacio i Džons, ali je uzvratio Kouzi trojkom. To je anulirao Vilson sa "dva plus jedan", a onda i polaganjem.

- 10:5. Dvojka Kouzija, a onda konačno i prvi koš iz igre za Partizan, Cvetković je pogodio, aodmah posle toga zamenio ga je Vilson. Pogodio je Kraljević za dva, a uzvratio je Đumić.

- 6:1. Delaš je ponovo bio precizan za domaćina, a crno-beli igraju bezidejno u napadu. Za četiri i po minuta ubacili su samo jedan poen.

- 4:1. Prvi poen za goste ubacio je Vitkovac, koi je bio polovičan sa penala, a na drugoj strani je pogodio Delaš za dva.

- 2:0. Prva tri napada završena su bez poena, da bi potom Kouzi poentirao uz faul, ali je promašio slobodno bacanje.

- Utakmica je počela minutom ćutanja zbog terorističkih napada u Parizu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda mraz je crno beli

pre 8 godina

Škripi , škrpi , bela staza , j..u , deda mraza !!!!!!

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija