• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.11.2015

09:37

"GROBAR" NIJE STIPSA Brežančić "švorc" navijaču platio put do kuće!

Partizan

"GROBAR" NIJE STIPSA Brežančić "švorc" navijaču platio put do kuće!

Podeli vest

Fudbaler AZ Alkmara Rajko Brežančić pokazao je da je veliki čovek, pritekao je u pomoć jednom navijaču Partizana koji je bio u Holandiji da bodri crno-bele, ali se našao u problemu

"Spasavanje" je počelo kada je na Fejsbuku podeljena informacija da je jedan od navijača, koji na Fejsbuku ima ime Šedi Mekoj, ostao bez para, a usput se odvojio od grupe sa kojom je došao u Holandiju.

Našao se na železničkoj stanici u Hagu bez rešenja za povratak.

printscreen

Vrlo brzo mu je u pomoć pritekao Rajko Brežančić i pomogao mu da se vrati u Srbiju. Potom mu se na pomoći putem društven mreže zahvalio i izgubljeni navijač. 

- Dolazi Rajko Brežančić po mene. Hvala vam svima koji ste se pocimali da mi nađete prevoz. Život sam vam dužan. Puno van hvala od srca - napisao je navijač.

(VIDEO) LUDNICA U AVIONU! Pogledajte šta su pevali igrači Partizana


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija