• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

01.12.2015

12:05

UPRAVA PARTIZANA PROTIV PROMENE TRENERA: Ne damo Petra Božića!

Partizan

UPRAVA PARTIZANA PROTIV PROMENE TRENERA: Ne damo Petra Božića!

Podeli vest

Petar Božić ostaje na klupi Partizana, poručuje sportski direktor crno-belih Dragan Todorić za Informer

 

 

Klub iz Humske nalazi se na dnu tabele ABA lige, a "grobari" za loše rezultate krive trenera Petra Božića, međutim, Todorić ne deli njihovo mišljenje.

- Svako ima pravo na svoj stav i na to ne možemo da utičemo. Uvek sam govorio da trener nije kriv kada igrač promaši slobodna bacanja, ili mu ispadne lopta, ili promaši neke šuteve. Onda to nije do trenera, već do igrača. Kod nas uvek kada su loši rezultati, a evidentno je da su loši rezultati, svi krive trenera. Ali ja moram da naglasim da Božić ima svu podršku uprave kluba - kazao je Todorić.

Najbolji put

Crno-beli su u nedelju uveče poraženi od Cedevite sa 75:72 nakon što je Anđušić promašio odlučujuća slobodna bacanja. To je treći put ove sezone u Jadranskoj ligi da Partizan gubi meč u samoj završnici. 

Tanjug

mojugao

žarko paspalj

legenda partizana

Partizan je krenuo putem koji vodi u oporavak i to je najbitnije. A da li će na tom putu imati tri pobede manje ili više, kao da je bitno. Najbitnije je da crno-beli saniraju dugove, koji nisu mali, a kada se to desi, onda je posle lako juriti rezultat.

- Kada smo krenuli u novu sezonu, bili smo svesni šta nas očekuje i bili smo spremni za to jer je to bio najbolji put. Verujem da će nam se u nastavku sezone vratiti ti porazi na jednu loptu. Ne smemo da dozvolimo da nam se ponavljaju neke greške zbog kojih smo gubili utakmice u završnici. Takođe, moramo da izdržimo i pritiske koji nam dolaze spolja - objasnio je Todorić.

Trener Partizana Petar Božić kaže da je zadovoljan igrom svog tima i pored novog poraza u Zagrebu.

- Igrali smo utakmicu na jednu loptu u gostima protiv veoma jakog protivnika, a njihovo iskustvo i kvalitet su ipak doprineli da ta lopta ne bude na našoj strani. Mene kao trenera hrabri da smo takav meč odigrali protiv ekipe koja je maltene već u top 16 Evrolige. Verujem da ćemo te utakmice na jednu loptu u narednim slučajevima rešavati u našu korist - istakao je Božić.

Pogodiću drugi put

 

Bek Partizana Danilo Anđušić svestan je da je doprineo porazu crno-belih u Zagrebu tako što je promašio oba slobodna bacanja u završnici, ali veruje da će situacija biti bolja u narednim utakmicama.

- Kao jedan od najiskusnijih igrača preuzeo sam odgovornost. Imali smo šansu da izjednačimo i preokrenemo utakmicu u našu korist, ali nažalost, promašio sam. Ipak, spreman sam da pokušam i sledeći put kada budemo u sličnoj situaciji. Verujem da ću biti uspešniji - kazao je Anđušić.

BOŽIĆ PRIZNAO OČIGLEDNO: Vilson je daleko od igara zbog kojih smo ga doveli!

MURIĆ SE UŽELEO KOŠARKE: Rehabilitacija nije odmor, lakše je igrati odbranu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dark

pre 8 godina

mene samo interesuje, dokle se stiglo sa istragom, gde su zavrsili silni novci od drzave i od trnsvera igraca? jeli sve zataskano, ko je kriv, hoce li neko KONACNO odgovarati???!!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija