• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

19.12.2015

16:35

NOVI NAPAD CRNO-BELIH NA IGRAČA VOJVODINE! Partizan za Ivanića ponudio milion evra

Partizan

NOVI NAPAD CRNO-BELIH NA IGRAČA VOJVODINE! Partizan za Ivanića ponudio milion evra

Podeli vest

Partizan je spreman da ponudi milion evra plus bonuse Vojvodini za njihovog najboljeg igrača Mirka Ivanića, saznaje Informer!

Crno-beli su odmah po završetku jesenjeg dela sezone krenuli u rekonstrukciju ekipe, a najzvučnije ime koje će doći verovatno će biti organizator igre Vojvodine, čiji paraf bi mogao da bude obezbeđen i pre Nove godine.

Partizan je želeo da dovede Ivanića i letos poslednjeg dana prelaznog roka, a prema nekim informacijama, tada je Vojvodini nuđeno 1,5 miliona evra. Iako tada nije došlo do realizacije transfera, čelnici crno-belih nisu odustali od Ivanića, koji je u međuvremenu produžio ugovor s Novosađanima.
Ivanić bi trebalo da zauzme poziciju na sredini terena, pošto se očekuje da Partizan ostane bez Darka Brašanca i Stefana Babovića.

Među crno-bele sigurno se vraća krilni igrač Filip Knežević iz Borca i štoper Marko Jovanović iz Voždovca. Za poziciju golmana spominje se više imena, a najbliži dolasku je Bojan Šaranov, ali u kombinaciji su i Nemanja Stevanović iz Čukaričkog i Borivoje Ristić iz Radnika. Takođe, blizu Humske su štoperi Bojan Ostojić (Čukarički) i Aleksandar Sedlar (Metalac).
 

NEŠTO SE "KUVA" U HUMSKOJ! Iliev najavljuje velike promene u Partizanu!

PARTIZAN PRODAJE ŠAPONJIĆA! U Humsku stigla ponuda teška 1,5 miliona evra


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 8 godina

Voša će ga pustiti za te pare,jedino ako su u upravi svi nenormalni!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17