• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

20.12.2015

10:37

ILIEV SPREMIO TOP POJAČANJA: Garantujem da ćemo ponovo igrati u grupi nekog evropskog kupa!

Partizan

ILIEV SPREMIO TOP POJAČANJA: Garantujem da ćemo ponovo igrati u grupi nekog evropskog kupa!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev tvrdi da su crno-beli već dogovorili dolazak petorice odličnih igrača, koji će čim počne prelazni rok odmah potpisati ugovore

Dok u upravi kluba vlada prava konfuzija, jer su svi članovi Upravnog odbora podneli ostavke, a predsednik Zoran Popović još ne zakazuje izbornu Skupštinu, Iliev tvrdi da što se prelaznog roka tiče, Partizan radi kao singerica.

- Da je prelazni rok sinoć završen, mi bismo imali petoricu novih igrača i to veoma dobrih, onih koji prave razliku na terenu! Naravno da neću da govorim o imenima, ali mogu da obećam da pojačanja stižu na svim pozicijama. Plasman u Evropu uopšte ne dovodim u pitanje, čak sa koeficijentom koji imamo igraćemo i na jesen u grupnoj fazi nekog evropskog kupa - rekao je Ivica Iliev za "Kurir".

Sportski direktor crno-belih nije želeo da otkrije i koji će igrači napustiti Partizan u januaru.

Čekamo da vidimo šta će se dogoditi tokom prelaznog roka, pa ćemo znati ko će od njih ostati u klubu i na proleće, a ko neće. Što se Andrije Živkovića tiče ne krijem da je moja velika želja da on ostane. U svakom trenutku sam spreman da mu prepustim da bude lider ekipe. On ima tek 19 godina i za godinu dana biće još bolji fudbaler - istakao je Iliev.

Prema nezvaničnim informacijama, Partizan je dogovorio dolaske štopera Marka Jovanovića, povratnika u Humsku iz Voždovca i golmana Bojana Šaranova, nekadašnjeg čuvara mreže OFK Beograda.

ĆURKOVIĆ PONOVO LIDER PARTIZANA? Bivšeg predsednika zovu da se vrati u Humsku


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aleksa

pre 8 godina

Pfc trebaju samo igraci koji prave razliku..od tih 5 ova dva su ispod proseka .Lose za pocetak.

ćela

pre 8 godina

U kom evropskom kupu , kada četvrti ne ide u Evropu ?????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija