• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zurnal.rs

23.12.2015

10:30

NEDIĆ: Drulović nije kriv, red je da Živković ostane i oduži se Partizanu

Partizan

NEDIĆ: Drulović nije kriv, red je da Živković ostane i oduži se Partizanu

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vojislav Nedić posle turbulentnih dešavanja u Humskoj govorio je o promenama na klupi ali i igračkom kadru

Prva odluka Radne grupe bila je smena Ljubinka Drulovića, kojeg je na mestu trenera nasledio Ivan Tomić.

- Nikakvu krivicu ne svaljujemo na pleća Ljubinka Drulovića. Nije kurtoazija, o njemu mislim sve najbolje. Uveren sam, dobar je trener, napraviće dobru karijeru. Došao je u psihološki teškom trenutku, da je situacija bila bolja, bilo bi i rezultata - rekao je Nedić za Sportski žurnal, i potom prokomentarisao novog šefa struke.

Ne postoji "Nedićeva struja"

Čelnik kluba iz Humske je poručio da ne postoji "Nedićeva struja".

- Ne postoji "Nedićeva struja" već samo Nedićevo gledanje budućnosti - vizija modernog i snažnog Partizana. Jedan sam od prvih koji je smatrao da je Ćurković pravo rešenje . Ima bogato iskustvo rukovođenja klubom - rekao je Nedić.

- Nisam sreo eklokventnijeg trenera od Ivana Tomića. Ne priča prazne priče, ima viziju, baš kao i sportski direktor Iliev. Na moju radost, imaju identične poglede na izgled Partizana, poklapaju se imena potencijalnih pojačanja - poručio je potpredsednik crno belih.

On se potom osvrnuo i na promene u igračkom kadru, dolazak Šaranova i Jovanovića, ali i mogući odlazak Andrije Živkovića, za kojeg se prema poslednjim informacijama interesuje i Mančester siti.

- Andrija je kao dečko i fudbaler blago. Ne znam za Engleze, ali bilo bi lepo da ostane u Partizanu još neko vreme i pomogne klubu u kojem je i stekao afirmaciju. Red je. Što se tiče dolazaka, mislim da su Šaranov i Jovanović pojačanja po meri. Jovanović je igrač ne samo za teren nego i za svlačionicu, pravi lider - zaključio je Nedić.

DUŠKO VUJOŠEVIĆ ZA INFORMER: Partizan treba prodati, ali samo ozbiljnom čoveku! 

PARTIZAN NAŠAO ŠTOPERA! Crno-beli se bore sa Udinezeom za Seničanina


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srdjan

pre 8 godina

Ovi Nedici ne misle da se maknu iz partizana kako ih nije sramota Marko Jovanovic i Saranov nemaju kvalitet za partizan jos dva promasaja uprave,tako je to kad klub vode nosac torbi predsednika vlade,njegov otac i kum vazura.Sad imamo i Zecevicevu desnu ruku necasnog Ivana iz ljubiskog.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija