• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

25.12.2015

21:58

VOJVODINA NA TEŠKIM MUKAMA! Partizan za Ivanića daje 1,4 miliona evra!

Partizan

VOJVODINA NA TEŠKIM MUKAMA! Partizan za Ivanića daje 1,4 miliona evra!

Podeli vest

Partizan ne odustaje od Mirka Ivanića, pa je za kapitena Vojvodine "lalama" ponudio 1,4 miliona evra

Crno-beli su i letos pokušali da dovedu Ivanića u Humsku, a tada je ponuda bila veća za 100.000 evra. Kako Novosti prenose nova zvanična ponuda na adresu kluba iz Novog Sada stigla je u petak, pa ostaje da se vidi da li će crveno-beli i ovog puta ostati imuni i odbiti neverovatnu cifru za naše uslove. 

Ivanić navodno letos nije želeo da pređe u Partizan zbog navijača i transparenta najvatrenijih pristalica Vojvodine na kojem je istaknut kao primer koji ne želi da pojača konkurentski tim.

Partizan je pre nekoliko dana predstavio prva zimska pojačanja, golman Bojana Šaranova i štopera Marka Jovanovića.

RAMPA "VEČITIMA"! Vojvodina ne pušta Ivanića u Partizan ili Zvezdu

NOVI NAPAD CRNO-BELIH NA IGRAČA VOJVODINE! Partizan za Ivanića ponudio milion evra


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 8 godina

Iskreno verujem da su Šćepa i uprava Vojvodine,dovoljno pametni da odbiju ovakvu ponudu.Ne postoji ni jedan valjan razlog,da se pojačavaju suparnički klubovi u našoj ligi,ako već moraju da ga prodaju,siguran sam da bi za njega dobili veće pare od nekog ino kluba.Ivanić je sjajan mlad igrač,kome će cena samo da raste ako nastavi ovako da igra i sačuva se od povreda!Generalno sam protiv toga da igrači tipa,Grujić,Živković,Ivanić i ostali naši dragulji,tako rano odlaze u inostranstvo,jer imamo bezbroj primera da su sagoreli i da tavore u svojim klubovima.Uprave naših klubova koje novac za normalno funkcionisanje,mogu da obezbede isključivo prodajom mladih igrača,su nesposobne i treba da odu!!

Djole

pre 8 godina

Predhodni komentar sam napisao,neznajući da je Šćepa uhapšen i da će na robiju.Nadam se da će zakucati i na Toletova vrata!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija