• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.01.2016

18:54

UPRAVA I NAVIJAČI ZAJEDNO PLJUJU ŽIVKOVIĆA: Andrija, priznaj da si zvezdaš!

Partizan

UPRAVA I NAVIJAČI ZAJEDNO PLJUJU ŽIVKOVIĆA: Andrija, priznaj da si zvezdaš!

Podeli vest

Navijačka grupa "Grobari jug" izašla je u javnost saopštenjem, koje je na svom fejsbuk profilu objavio predsednik Nadzornog odbora kluba Vladimir Vuletić, u kojem žestoko napada Andriju Živkovića i njegovog oca Jovicu nazivajući ih čak - zvezdašima

Navijači Partizana su zatražili od mladog fudbalera da se konačno izjasni o svom statusu.

- Andrija, Partizan ti je dao sve. Načinio je od tebe fudbalera, reprezentativca i bogataša. Da li se nekada zapitaš šta bi bio i gde bi završio bez Partizana? Da li se sećaš da si, iako zvezdaš, odabrao Partizan, jer si tu imao bolje uslove za napredak? Tvoj otac može da laže neupućene, ali nas ne. Znamo da si bio najplaćeniji sportista u istoriji kluba. Znamo da si od sve dece iz Partizanove škole dobio daleko najbolji ugovor - piše u saopštenju "grobara".

ILIEV O ŽIVKOVIĆU: Andrija nije kriv, ali može da pomogne Partizanu kao Grujić Zvezdi 

NEMA DOGOVORA ŽIVKOVIĆA I PARTIZANA! Crno-beli: Ova uprava ne prihvata odgovornost zbog štetnog ugovora

Oni su optužili porodicu Živković da je "godinama ucenjivala klub"!?

- Znamo da si bio privilegovan u svemu, da si dobijao plate i nagrade pre svih drugih igrača, da ti klub ne duguje ništa, dok, nažalost, duguje nekim drugim igračima koji su pravi "grobari", koji su dali srce za klub. Znamo da su tvoj otac i menadžer, još jedan zvezdaš Predrag Đorđević, godinama ucenjivali klub i ucenama i pretnjama dobili procenat od tvog transfera, najveći kada su u pitanju Partizanova deca. Ako si lovek, javi se i reci da li je to istina - piše u ovom saopštenju.

facebook



Navijači Partizana poručuju Živkoviću da su svi igrači odlazili zahvaljujući se klubu, a sada on "želi da ode bez obeštećenja", iako je "dobio više od drugih".

- Izađi u javnost i kaži da li želiš da produžiš ugovor sa Partizanom i pod kojim uslovima. Izađi u javnost i kaži da li je istina da te mesecima unazad tvoj otac nudi svuda u Evropi i traži za sebe silne milione zato što ćeš u junu biti slobodan - navodi se u pismu.

Postoji i poruka za upravu ili bolje reći uprave kluba:

- Upravi kluba zameramo što je godinama podilazila tebi i tvojima, što je prihvatala sve vaše ucene i pretnje, što je i nas obmanula da od tebe pravimo lažnog idola, što dovodi u klub zvezdaše koji od Partizana hoće samo da se okoriste, a klub mrze i uživaju da mu nanesu štetu - zaključuje se u saopštenju. 

NAĐ DEMANTUJE OCA ANDRIJE ŽIVKOVIĆA: Laž je da sam se tukao sa Jovicom! Sramota je šta rade Partizanu!

OTVORENO PISMO OCA ANDRIJE ŽIVKOVIĆA: Tukao sam se sa Nađom zbog sina, on nije ničije vlasništvo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sale

pre 8 godina

Uprava = Grobari JUG! Nije to Partizan, a nisu to ni pravi navijaci. Andrija je najbolji mladi igrac sveta, a oni?

Lala iz Banata

pre 8 godina

Писмо...? Написано у име 3 "навијача"... чим је непотписано..можда и 2.

Amater

pre 8 godina

Pa desetak igraca ste oterali iz kluba a dali su srce na terenu.Sta je bilo sa LUKOM sto niste stali u njegovu zastitu.Priznajete da lazno pravite IDOLE OD IGRACA.

Lala iz Banata

pre 8 godina

А јел навијачи имају Вођу...? Што не потпише писмо..? Овако писмо мого сам и ја послати...?! Имам штампач: И све у име - "безименог"..?!

banat1952

pre 8 godina

Alo grobari,pa niste vi jedini fudbalski klub u Srbiji. Koja glupost,posto je takav talenat sigurno bi igrao u nekom drugom klubu,nisu svi fudbaleri koji su kasnije napravili velike karijere poceli u Partizanu ili Zvezdi.

kimi

pre 8 godina

u ime koga? u ime navijača partizana? e u moje ime nije.

darko pfc

pre 8 godina

Gospodine Jovice dali si zabioravio igre maloga od pre godinu ipo kada je bio ocajan ,a Partizan ga je ispostovao samo mi navijaci znamo kako nam je bilo na tribinama zasto ste samo inicijativno otisli kod Marije na privatnu kliniku bez dozvole kluba pa hocete i to da naplatite Kukas kako si ti morao iz svog dzepa da platis pa naravno da ste na zapadu dobio bi mali suspenziju ,zasto si prihvatio takav ugovor ako obojca volite Partiza ,ako neresite ovo ja mislim da bi trebao da prodje ovako da Partizan plati te penale ,a malog skloniti iz prvog tima do isteka ugovora da dobrih 6meseci nema utakmice pa onda neka ide gde hoce ali ce zato biti obelezen da ga 99%navijaca pljuje ,a u Beogradu i Srbiji nece biti mesta za njega

nikolic miroslav

pre 8 godina

ima i clansku kartu zvezde sa brojem 7 000 000.sto mu je trebalo toliko vremena.....

Boban

pre 8 godina

Vi navijaci ste najobicniji kriminalci, olos,bagra, narko dileri,lopovi, Mislim i na Delije i na Grobare vi ste rana rak naseg fudbala.

ZikaZikic

pre 8 godina

Bravo. Nisu svi , samo oni najglasniji bilmezi.

pera

pre 8 godina

Ostavite decka na miru. Ispostovao je ugovor 100%. A to sto klub vode bitange nije on kriv. Sad ce da svale na njega sto su oni nepismeni i lopovi. Sledece godine ce im neko drugi biti kriv jer ce klub da propadne zbog njihove nesposobnosti. Kako ih vise nije sramota da daju izjave,

Dragan

pre 8 godina

Ovi nazovi navijaci koji su napisali ovo saopstenje su smehoteka, garant im obecali ovi iz uprave da ce da se utale hahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija