• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

26.01.2016

17:30

NAĐ OTKRIO SKANDALOZNE DETALJE: Mitrov otac je hteo da baci bombu na Partizan, Nastasić je otišao za veš mašinu!

Partizan

NAĐ OTKRIO SKANDALOZNE DETALJE: Mitrov otac je hteo da baci bombu na Partizan, Nastasić je otišao za veš mašinu!

Podeli vest

Nekadašnji sportski direktor Partizana Albert Nađ otkrio je kako je Matija Nastasić otišao iz kluba za veš mašinu, da je otac Aleksandra Mitrovića pretio da će baciti bombu na Partizan, kao i da je on nekoliko puta bio saslušavan u policiji zbog spornih transfera

- Ovo je anegdota, ali je tako. U njegovom selu, blizu Valjeva, crkla je veš mašina. Naravno da je Partizan morao da kupi novu i pomogne njegovoj majci, ali nije. Za to su krivi, između ostalih, naši ljudi u omladinskoj školi. Najpre treneri, oni moraju da znaju kakve probleme imaju igrači. A onda je Nastastićima prišao menadžer, znate koji, kupio veš mašinu. I još štošta. Tako su ostvarili kontakt. Kad je došlo vreme da se proda, opet su pretili: "Puštajte ga ili mi puštamo menicu. Kakav je ugovor bio svedoči podatak da je transfer vredeo 4.000.000 evra, a da je Partizan dobio samo 2.000.000 - otkrio je Nađ, prenosi Mozzartsport. 

Andrija je dobio uslove kakve nisu imali ni pojedini prvotimci. Između ostalog platu od 96.000 evra na godišnjem nivou. Sa 17 godina.

Albert Nađ

Nađ je otkrio i kako je iz kluba otišao Aleksandar Mitrović.

- Jestroviću kažem:"Ne puštam ga". On mi pominje predsednika (Dragan Đurić, op. au) kako je rekao da vidi sa mnom. Odgovorio sam da od mene odobrenje dobiti neće. Na sledeći sastanak došao je sa jednim svojim saradnikom i Aleksandrovim ocem, Ivicom Mitrovićem, koji me pitao: „Šta je, bojiš se da ćeš, ako Aca ode, da izgubiš fotelju?". Odgovorio sam mu da mi je najdraža fotelja ona koju su mi poklonili saigrači iz Čukaričkog na kraju karijere. Onda je Mitrović pretio da će da baci bombu na stadion Partizana. Posle tih reči izbacio sam ga iz kancelarije.

Tu nije bio kraj pritiscima da se Mitrović pusti u inostranstvo.

Nađ: Ivanovu neću oprostiti!

Štoper Ivan Ivanov, ispao je nekorektan prema Partizanu. Ivanov nije igrao protiv Širaka, ali jeste na sledećem meču kvalifikacija protiv Ludogoreca, kad su crno-beli oba gola primili posle njegovih grešaka. Neki su to smatrali sabotažom, zbog nezadovoljstva. 

- Fenomenalan je momak i sjajan fudbaler, ali ono što je Vuku Rašoviću i meni priredio pred gostovanje Širaku mu nikad neću oprostiti. Pet minuta pre sastanka na kome se dogovara taktika Ivanov kaže - neću da igram. Zove nas Dragan Đurić i kaže da Ivan mora da igra. Tad Vuk i ja nismo hteli. Šta će mi fudbaler koji glavom nije sa ekipom. Neću da ulazim u paranoju, međutim, kad bih znao da me moj kolega u timu „buši" - srce bih mu iščupao!"

-  Nekoliko dana kasnije upali su neki momci što se mršte. Jedan od njih se poziva na političare. A kada sam, pred njim, okrenuo istog tog na koga se pozvao, ovaj ga je izvređao na sav glas. Još mi kaže: znaš, Adi, bićemo svi dobri. Verovatno je hteo da me "zakiti". Nikad na to nisam pristao. Imao sam svoj platu. Nemam problem da otkrijem da je iznosila 5.000 evra. Što je manje od nekih prethodnika, ali ajde.Dragan Đurić i Darko Grubor. Prvi se dogovorio sa Nenadom Jestrovićem, a drugi to potpisao. Tako je Aca u petak otišao u Brisel na lekarske preglede, u subotu se vratio u Beograd, a koliko je bio odsutan, pokazuje detalj da je u nedelju na utakmici sa Radničkim u Nišu zaboravio dres. I šta će mi tako odsutan igrač? Neka ide.

POTPREDSEDNIK PARTIZANA OTKRIVA ZA INFORMER Vučelić: Policija istražuje prodaju Živkovića!

UPRAVA I NAVIJAČI ZAJEDNO PLJUJU ŽIVKOVIĆA: Andrija, priznaj da si zvezdaš!

Nađ je još jednom ponovio da se nije tukao sa ocem Andrije Živkovića, Ivicom. Inače, otvoreno pismo oca talentovanog igrača i podstaklo je nekadašnjeg asa crno-belih da otkrije javnosti detalje koji su se čuvali kao najveća državna tajna.

- Poguban je bio onaj ugovor koji je Andrija potpisao kad je završio stipendijski staž i postao profesionalac. Dobio je uslove kakve nisu imali ni pojedini prvotimci. Između ostalog platu od 96.000 evra na godišnjem nivou. Sa 17 godina. Ja za to nisam bio i ne bih nikad u životu potpisao takav ugovor, bez obzira na to što mislim da je Žile fenomenalan igrač, ali tad je bio na početku i nije smelo da se iskoči iz sistema. Kao što je sa Danilom Pantićem, u trenutku kad je imao svega 16 godina, dogovorena saradnja na samo godinu i po dana. Gde to ima? Nisam bio ni za to, zato se nisam ni pojavio na Dačinoj promociji - istakao je Nađ.

Nađ je podsetio da je saslušavan nekoliko puta u policiji zbog spornih transfera.

- Zvali su me na saslušanje nekoliko puta. Prvi put zbog transfera Lazara Markovića. Šta sam im rekao ne mogu da pričam, ali da se neke knjige i papiri i dalje češljaju to je verovatno. Drugi put sam bio posle dešavanja u kancelariji Darka Grubora, generalni sekretar me pozvao, da bi posle minut upali neki navijači, koje ni pre ni posle toga nisam video. Pretili su mi. Sve sam to ispričao u MUP-u, gde su me pitali da li mi je potrebna policijska zaštita. Čekajte, ljudi, pa nisam ja kriminalac - dodao je nekadašnji sportski direktor crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 8 godina

Jedini lek privatizacija, ali onda mnogi ne mogu da otimaju od Partizana i Zvezde, pa se izmisljaju mnogi lazni razlozi, zasto to kao nije moguce. \n

dejan

pre 8 godina

moj bajo kad se klupko odmota koliko prljavog vesa u jsd cak i za policiju,,,,tole i njegovi rekose samo u zvezdi je crno sviostali su ok,sramota

Izbori 2024

Vesti

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!
Politika

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon razgovarao je danas sa poslanicom nemačkog Bundestaga Žaklin Nastić o situaciji na Kosovu i Metohiji i predstavio joj poslednja dešavanja u južnoj srpskoj Pokrajini, kao i poziciju Srbije po tim pitanjima.

28.03.2024

15:18

Upaljeni meteoalarmi usled vrućine: Evo koja grupa građana treba da bude na oprezu!
Društvo

Upaljeni meteoalarmi usled vrućine: Evo koja grupa građana treba da bude na oprezu!

Nakon najtoplije zime u istoriji, moguće je da je pred nama zbog klimatskih promena, koje su povećale temperature u svetu za 1 stepen, a u Srbiji čak za 2, jer se naša zemlja brže zagreva, i jedno od najtoplijih proleća, a bogami i leta. Tek što je ovo godišnje doba stiglo, meteorolozi su upalili i prve meteoalarme zbog vrućine koja sledi narednih dana.

28.03.2024

14:50

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija