• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

31.01.2016

09:25

VUČELIĆ ODGOVORIO ĐURIĆU: Za tebe sam samo mali miš!

Partizan

VUČELIĆ ODGOVORIO ĐURIĆU: Za tebe sam samo mali miš!

Podeli vest

Milorad Vučelić, član radne grupe FK Partizan odgovorio je nekadašnjem predsedniku crno-belih Draganu Đuriću, koji je prethodno svoje naslednike okrivio za sve što se događa sa Andrijom Živkovićem

- Dragan Đurić je u poslovima koje obavlja briljantan i ja tu nemam šta da tražim. Nikada nisam ni pokušavao da pronađem sebe u vodama u kojim on pliva, za njega sam tu mali miš. Apsolutno mu priznajem da je visok kao Himalaji u odnosu na mene u tome čime se bavi - podvukao je Vučelić.

Najveća zamerka od potpisnika ugovora sa Zahavijem stigla je na konto neblagovremene reakcije oko produžetka Živkovićevog ugovora.

- Svi smo mi dobro bili upoznati s tom situacijom i razgovarali smo na temu novog ugovora. Na to ne mora da nas opominje Dragan Đurić, naravno da je bilo priče, ali bez konkretnog rezultata - dodao je Vučelić.

RETROSPEKTIVA: Evo kako je bivša uprava Partizana molila Zahavija za pare i prodala mu Andriju Živkovića!

Milorad Vučelić je samo još jednom rečenicom zaključio polemiku sa Draganom Đurićem.

- Metode koje on pominje zaista ne bih komentarisao. Drago mi je što Đurić brine, a posebno mi je drago što nikada nisam želeo da ličim na njega - kaže Vučelić.

EKSKLUZIVNO!!! KEŽMAN PORUČUJE ŽIVKOVIĆU: Budi kao ja, Partizanu sam oprostio 10 miliona evra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija