• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/mozzart

02.02.2016

11:32

EVERTON UZALUD NUDIO 10 MILIONA! Živković neće u Englesku, ni novi ugovor sa Partizanom!

Partizan

EVERTON UZALUD NUDIO 10 MILIONA! Živković neće u Englesku, ni novi ugovor sa Partizanom!

Podeli vest

Everton je nudio deset miliona evra Partizanu za Andriju Živkovića, ali je mladi fudbaler odbio da se preseli na "Gudison" jer ne želi da crno-beli zarade i cent na njemu, saznaje Informer

 

To potvrđuju i saznanja Informera da su Andrijin otac Jovica i menadžer Predrag Đorđević pre nekoliko nedelja predložili Evertonu da njima isplati sedam miliona evra i da zatim mladi fudbaler dođe na "Gudison" kao slobodan igrač!

Liverpul ih odjavio

Prema rečima našeg izvora iz Partizana, istu ponudu Živković senior i Đorđević dali su i Liverpulu, ali ih je klub sa "Enfilda" odjavio.

- Jovica Živković i Predrag Đorđević su hteli da Andrija ode u jedan od ova dva kluba bez obeštećenja kako Partizan ne bi dobio ni dinar, a da oni međusobno podele sedam miliona. Liverpul je u startu odbio tu mogućnost, a ljudi iz Evertona su im poručili da se tako ne radi posao i da je to stvar koju treba da reše dva kluba, a ne otac i klub. Nedugo potom poslali su ponudu Partizanu od deset miliona za mladog asa - kaže dobro obavešteni izvor Informera upućen u dešavanja u Humskoj. 

Partizan još čeka Sumu

Reuters

Čelnici Partizana i dalje veruju da će uspeti da nagovore Slovan iz Bratislave da im proda Sejdubu Sumu, ofanzivnog vezistu koji je trenutno na pozajmici u Kuvajtu.

- Odmakli smo u pregovorima. Optimista sam, činimo sve da završimo posao, dajemo i više nego što možemo - objasnio je Ivica Iliev.

Ipak, Živkovići nisu hteli ni da čuju za ovu soluciju.

- Partizan je, naravno, prihvatio deset miliona evra od Evertona. Ipak, to nije odgovaralo Živkoviću i Đorđeviću, koji ne odstupaju od namere da Andrija ode iz Humske na kraju sezone kao slobodan igrač. I Đorđević je pre nekoliko dana bio izričit da Živković ostaje u Humskoj do kraja ugovora, a onda će izabrati gde će otići - dodaje naš izvor.

Neće ni blanko ugovor

Prema informacijama sa Kipra, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je sinoć ponudio blanko ugovor Andriji Živkoviću, da sam napiše za koliko para bi produžio ugovor sa crno-belima, a mladi igrač ne samo što to nije hteo, nego nije udostojio čelnike kluba ni najjednostavnijeg odgovora!

Živković je 15 minuta saslušao pretpostavljane, odmakao se od stola, uzeo telefon u ruke i taman kad su se ponadali da će se crno-beli konsultovati povodom najnovije ponude, produžio je dalje ka sobi i otišao na počinak - napisao je izveštač "Mocartsporta" sa Kipra.

Ostaje da se vidi da li će čelnici Partizana ostati pri stavu da će vratiti Andriju Živkovića sa priprema, kao što su nezvanično najavljivali u poslednja dva dana.

PARTIZAN TESTIRA ŽIVKOVIĆEVU LJUBAV: Potpiši blanko ugovor ili sledi suspenzija!

ZEKA I BJEKA PORUČUJU ŽIVKOVIĆU: Andrija, budi čovek i oduži se Partizanu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BLANDY

pre 8 godina

Nikome u ovoj zavrzlami neverujem,ali ako je ovo istina,a uskoro ce se to potvrditi ili demantovati,onda Zile nisi u pravu.

Stanko

pre 8 godina

Prema rečima našeg izvora iz Partizana ... Toliko o tome koliko je ovo istina. Everton, Liverpul, sada su zaboravili Atletiko Madrid. Saga se nastavlja, a sve se vrti oko para. Neko je uzeo od Zahavija pare i potrosio, pa sada hoce da Zivkovic plati glavnicu i kamate.

mile

pre 8 godina

a pouzdani izvor porodice Zivkovic prenosi izjavu Jovice Z. hocemo nov ugovor da bi Partizan zaradio min. 18mil. od prodaje Andrije

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija