• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.02.2016

21:55

PARTIZANOV ODGOVOR ŽIVKOVIĆIMA: Klub je zbog Andrije urušio sopstveno dostojanstvo!

Partizan

PARTIZANOV ODGOVOR ŽIVKOVIĆIMA: Klub je zbog Andrije urušio sopstveno dostojanstvo!

Podeli vest

Član Radne grupe Partizana Vladimir Vuletić nije mogao da ostane nem na novo pismo oca Andrije Živkovića, Jovice, kojem je poručio da je klub zbog njegovog sina prekršio sopstvena pravila

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev rekao je da klub nudi Živkoviću da potpiše blanko ugovor, što je mladi fudbaler odbio.

- Andriji Živkoviću je ponuđeno nešto što nikad nikome u istoriji Partizana nije. Time je čak narušeno dostojanstvo klupske politike, u želji da se javnosti stavi do znanja da ovaj klub ne tretira igrače kao belo roblje, već naprotiv kao vrednosti u sistemu koji želimo da izgradimo u budućnosti - replicirao je Vuletić starijem Živkoviću.

Starsportphoto©
Vladimir Vuletić

On smatra da bi bilo poštenije da Andrija kaže da ne želi da produži ugovor već da ode na leto kao slobodan igrač.

Ne biti pravnik, a tvrditi da zna pravo, kako ističe Jovica Živković, isti je oksimoron kao i više puta ponovljene reči Andrije Živkovića: "volim Partizan i ostajem do leta". To je isto kao da kažete "stari mladić" ili "mladi starac". Treba reći, a i jedno i drugo je legitimno: "volim Partizan, pa ću pomoću svom klubu, pa potpisati novi ugovor, čime neću biti oštećen ni za jedan jedini evro, niti ja niti oni koji nadamnom imaju 10 ili 15 procenata" ili reći "volim isključivo novac i odlazim u junu". Jednom za svagda da stvari postavimo takvim kakve jesu. Kako bi rekao Jovica Živković, da stavimo tačku - rekao je član Radne grupe crno-belih.

OTVORENO PISMO ŽIVKOVIĆA: Andrija će pomoći Partizanu makar iz svog džepa, ali nema ugovora do 1. jula!

Vuletić je poručio i da aktuelno rukovodstvo isključivo ima za cilj da štiti interese Partizana.

Trudimo se da pokušamo da pomognemo klubu. Računali smo na osećaj odgovornosti i privrženosti jednog od naših najboljih prvotimaca, ali sad je jasno, baš kao što je i Valtazar Bogišić dobro rekao: "Što se grbo rodi vrijeme ne ispravi" - istakao je profesor Rimskog prava na Univerzitetu.

On je na kraju zaključio da priča da Živkovići čekaju 1. jul kako bi potpisali novi ugovor i tako isključili treću stranu, ne pije vodu.

- Nije istina da zaključenje novog ugovora na bilo koji način povlači za sobom obavezu učešća treće strane - jasan je bio Vuletić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
banat1952

pre 8 godina

Pa kad vec studiras prava, onda objasni kako je uprava na celu sa Djuricem, sklopila ugovor sa Zahlavijem, a da to niko od Zivkovica nije znao. Da li to u Rimskom pravu pise da igrac koji se prodaje, nemora da zna nista o tom ugovoru ?

Grobarrrr

pre 8 godina

Nekad je pametno proveriti vid kod očnog lekara a to si ti izgleda propustio. VULETIĆ JE PROFESOR RIMSKOG PRAVA!!! Da bi neko postao profesor prvo mora da završi fakultet pa još oko četiri godine školovanja da bi postao doktor pravnih nauka a to je jedino moguće ako objavi stručan rad (jedinstvene sadržine) u jednom od dva međunarodna specijalizovana časopisa za pravnu oblast. Kada doktorira posle određenog vremena postaje docent samo ako se složi komisija od sastavljena od profesora. Onda je dug put do profesora a posle još duži put do šefa katedre. Samo 15 -20 godina učenja!!! A VI SKUPLJAČI PERJA HAJDE NA SEVER KOD TERZE.

englezii

pre 8 godina

SRAM VAS BILO PARTIZANE ! SDA STVARNO DAJETE PRIZNANJE DA NOSITE IME ISTORIJSKIH PREVARANATA ! Tako ste prevarili i malog RODJU MARJANOVICA SRAM VAS BILO ! ANDRIJA NE POTPISUJ NISTA SA TIM LOPOVIMA !

Posmatrac

pre 8 godina

Sta prica ovaj Vuletic, kao da ne zivi u Srbiji, pa ti si covece samo jedan "obican profesor na pravnom fakultetu" i gde ti mozes bolje da tumacis pravo i navdene ugovore od tata Jovice, menadzera, savetnika...

sasa

pre 8 godina

Imam 61 godinu i kako znam za sebe navijam za Partizan,ali zbog ovoga sto u zadnje vrijeme rade pojedinci u upravi sa igracima to je bijedno i zalosno,pa se pitam sta je sa onim starim dobrim Partizanom. Dajem punu podrsku Andriji Zivkovicu i njegovom ocu aovi lopovi u upravi neka svate da se nemogu tako jadno ponasati. Andrija nedaj im ni dinara. Andrija zelim ti dobru karijeru jer ti to zasluzujes.

dule

pre 8 godina

Sta je vise sa ovim Partizanom? Toliko poceli da napadaju decka zbog svojih gresaka da je ovo nevidjeno!

Nobl 135

pre 8 godina

Zato Zile ima Djordjevica zs menadžera....pametan covek neda mafiji da decka prodaju kako oni hoce.Zile izdrzi imas podrsku Zvezdasa\n

lale

pre 8 godina

Ovi u upravi rade sve iz ljubavi.Kakva sam budala ja bio.Ja mislio rade za svoj dzep.

Djole

pre 8 godina

Kakav je vas komarac ujeo,kada je celu upravu zahvatilo kolektivno ludilo?Čini se epidemija počela.Profesore kada si nam tako lepo objasnio značenje oksimorona,pojasni nam malo i demagogiju.Siguran sam da si za tako nešto dovoljno potkovan!Profesore kod tebe,a i kod ostatka uprave Partizana,demagogija je karakterna crta i bilo bi lepo da konačno priznate,da ste naivni,glupi,nesposobni i pri tom alavi,da bi vodili klub kakav je Partizan.Isto tako,vreme je da priznate poraz i sjašite Andriji sa grbače,ne bi li se ova saga okončala!Još malo pa će klinac od 19godina,početi iz frižidera da nam iskače kada ga otvorimo!!!

kosta

pre 8 godina

Neka neko objasni ovom coveku, ukoliko on moze bilo sta da shvati i razume sem grabljenja tudjeg novca, da Zivkovic ima SLOBODU da potpise sta god hoce, kad god hoce i da li hoce. To je prvo i jedino neprikosnoveno pravo koje taj mladic ima. I niko na ovom belom svetu nema prava da ga siluje da ide nekud kuda ne zeli. Zao mi je sto drzava i njeni organi napokon ne rezguju i pokrenu postupak prema svima onima iz partizana koji, to je valjda svima jasno kao dan, ucenjuju, prete, zloupotrebljavaju medije i gradjane u cilju sticanja sopstvene dobiti. To je svojevrsno razbojnistvo i drzava treba da to prekine. Sram vas bilo u FSS koji cutite! Dosta sa terorom i lopovlukom!!!

ivica

pre 8 godina

nemoralno je ako neko drugi sem uprave zeli vise i bolje za sebe.zecevic,bjekovic,djuric...ilijev,vuletic...svi su mnogo vise dobili od partizana nego sto su mu vratili.ako su pravi partizanovci-reci ce:mi smo toliko godina u partizanu i toliko mnogo novca smo zaradili,da je red da se oduzimo tako sto cemo isplatiti ziletov ugovor,i ispeglati nase greske iz proslosti.glupo je da to uradi neko na pocetku karijere ko je tako daleko od resavanja svoje egzistencije...zecevic kao sportista nije zaradio ni milioniti deo onoga sto je zaradio kao funkcioner...ista je prica sa svim posle njega...

sale

pre 8 godina

Bilo bi lepo od gospodina Vuletica,da nama pravim partizanovcima, koji barem kartu kupimo za utakmicu, kaze kako je on to pomogao partizanu? Ne mora da prica sta je sve dobio od partizana, i gde je sve putovao na partizanov racun, to bi potrajalo.\n

kutuzov

pre 8 godina

Dosta vise i o Zivkovicu i o Partizanu i transferu,narod nema hleba da jede,a ne da slusa tu o milionima.\n

Partizanovac

pre 8 godina

Navijac sam Partizana i od kad znam za sebe navijam i volim Partizan. Zivkovicu, ne daj ni slomljeni nevazeci 1 dinar ovim nauljenim lopovima iz uprave Partizana! Neka plate oni od para koje su dobili za potpisivanje ugovora na stetu Partizana. Nakrali su se desetine miliona evra, pa je sad kriv Zivkovic ako Partizan propadne?! 100 miliona evra je Partizan zaradio od transfera igraca u poslednjih deset godina i opet je u minusu desetine miliona evra. Koliko su ukrali lopovi?

Radoslav

pre 8 godina

Ако већ и чланови управе кажу да је Уговор противан садашњим правилима УЕФА, али су га потписали пре ступања на снагу истих, па што не пусте Андрију и оца му да докажу оно што су изјавили. Ја би му поверовао и дао му пуну подршку у пролећном делу да игра све утакмице. Свакако тражити од УЕФЕ поништај Уговора, а ако се они огласе немериторним, тражити поништај од Стразбура, па повређено је људско право да о свом избору одлучује лично.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija