• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

04.02.2016

20:38

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ PORUČIO: Teško mi je, pričaću za nekoliko dana!

Partizan

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ PORUČIO: Teško mi je, pričaću za nekoliko dana!

Podeli vest

Partizan je u četvrtak iz prvog tima odstranio Andriju Živkoivća, koji je na rastanku poručio da će tek da priča

Crno-beli su na pripremama na Kipru, a Andrija će se prvim letom vratiti u Beograd, gde će trenirati sa ostalim igračima na koje klub ne rečuna. 

Nije se lično obratio predstavnicima medija, ali je poručio da će imati šta da kaže za nekoliko dana.

Ovo je jako težak trenutak za mene. Pod burom emocija nisam u mogućnosti da trenutno izađem pred medije. To ću učiniti za nekoliko dana u Beogradu, kad se emocije koliko-toliko budu slegle - prenela je Živkovićevu izjavu novinarima na Kipru Biljana Obradović.

ŽIVKOVIĆ OTERAN SA PRIPREMA! Kraj crno-bele sapunice, Partizan više ne računa na Andriju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca

pre 8 godina

Mali ,ucuti i bezi iz Pfc koji si izdao.Jako si los decko a tek tvoj otac.

Nenad

pre 8 godina

Izgleda nista od zlatne generacije, jedni misle samo na starlete, drugi samo na pare. \n

Jadno nezaštićeno dete

pre 8 godina

Izvini, nismo znali da si ti ustvari tako pričljiv. Svih ovih dana pričao je samo tata Jovica i "štitio dete", a ti glumio tuta-mutu. Kad ono, ispade ti umeš kad te zasvrbi:-)

Zoran

pre 8 godina

Na stranu sve price o novcu,tu ce svaka od strana misliti da je u pravu,ali sto se tice sportskog dela ja smatram da je klub dobro podtupio.Ako nekome istice ugovor i on nece da ga produzi,a tim se uigrava za evropska takmicenja,onda je ovakva odluka sasvim normalna.Posto su svi svesni da je titula izgubljena,sasvim je logicno stvarati i uigravati tim za kvalifikacije za Ligu UEFA.Ako neko nece da igra u tim kvalifikacijama,a za osvajanje titule nije potreban,nema potrebe da zauzima mesto nekome ko ce igrati na leto.Prosto.

BataGrobar

pre 8 godina

Da,da, oglasiećeš se kada ti tata naredi šta da kažeš, more marš iz Partizana

godo

pre 8 godina

Kad si trebao da pričaš,ti si ćutao.Sad čekaš da ti menadžer i tata posole razum jer si totalno zombi.Želim ti onoliko sreće,koliko je ti poželiš Partizanu.

Ledeni

pre 8 godina

Treba mu nekoliko dana da nešto kaže, šta ćete intelekt mu nije jača strana, tako da će za par dana nešto da "smućka" ili da izdeklamuje što mu tatica i menadžer napišu.

dule siloviti

pre 8 godina

bravo mali pokazao si da nisi roba i znaš šta hoćeš , srećno !!!! ps. valjda će ovo otvoriti oči bar još nekim mladim fudbalerima "IGRAJTE FUDBAL A NE DA SE IGRAJU SA VAMA"

Dejan

pre 8 godina

Čitam ove ljubomorne i iskompleksirane komentare, pa da se nadovežem. I treba da uzme pare ako je trenirao a ne da ih uzimaju neki Ružići, Terzići foteljaši i poltroni. PFC je klub koji kao i većinu srpskih klubova vode kriminalci. čovek igra odlično, sve je bio u partizanu nije lud da ostane u Srbiji. Gledaj bre komentara bolesnih, bez mozga to je dovoljno. Bravo Živkoviću, dole kriminalci i mafijaši...

darko pfc

pre 8 godina

Bravo za Partizan ,a ovim dusebriznicima da objasnim DJuric i svi oko njega ce odgovarati za ovakav ugovor ,a Partizan je sam obavestio nadlezne Organe jos jedna osobina velikog kluba.Dalje Partizan je imao 75%od ugovora prodao 50%posto svog ugovora ostalo je jos 25%Andrija nije ni prodat ni uskracen za novac,nudjen mu je blanko ugovor da Partizan ne bi placao penale on je odbio, satro on VOLI PARTIZAN sada vas ja pitam neka mi neko objasni zasto ga podrzavate zato sto preko dvesta porodica treba da razmislja kako ce prehraniti porodicu i dali ce dobijati platu ili zato sto zelite da vidite Partizan na kolenima TO MALO TEZE,ili zato sto je to ispravno to sto radi.Bilo kako on je zavrsio sa PARTIZANOM i dobro je da ide jer sigurno ne bi mogao da izdrzi pljuvanje i prozivanje sa Juzne tribine.

Djole

pre 8 godina

Vidim po komentarima,da su Ilijev i bagra uspeli da okrenu navijače protiv Andrije,tužno je to kada nerazmišljaš svojom glavom,nego ti mišljenje formira banda hohštaplera i nesposobnjakovića.Ja Partizanu želim sve najbolje,a bagri koja ga vodi da završe tamo gde im je mesto,na robiji.Andrija glavu gore,sve će to doći na svoje mesto!!

darko pfc

pre 8 godina

Samo jedno pitanje za navijace komsinice posto 99%kometarisu ovo sa Andrijom ,zasto Niko od vas nije podrzao Dzonija koji je sam finansirao renoviranje svlacionica iz svog dzepa Davao klincima zvezde kintu da imaju da se prehrane decko koji je pokazao da voli Zvezdu i ako je mogao da potpise novi ugovor sa Partizanom to je provrerena informacija ,inace odlican igrac ima cuku jako dobar sa loptom svi vi stavite prst na celo pa onda pisite i podrzavajte Andriju kako se kaze sedi krivo govori pravo.Ziveo Partizan

vidan

pre 8 godina

Kad vidim sta rade najboljem fudbaleru , koji je i prvak sveta sa reprezentacijom, mogu tek zamisliti kako ostali prolaze!! Bezi iz te bande , jer od njih u skorije vreme nece biti klub!!!!  Dok je vedrio i oblacio Karadzic i oni su neke titule jai uzimali,a dokle su doveli Partizan i slep moze da vidi. Nazalost i ova druzina sto ga sada vodi jad beda i cemer!! Po istom receptu je i Zvezda pljackana-dovodilo se u svakom prelaznom roku po desetak igraca, planiralo se za narednih par meseci najduze. Tako nijedan klub na svetu nemoze da opstane! Izdrzi do leta jer je pred tobom velika karijera, a sta je pred ovakvim Partizanom pored ovakvih uprava to samo Bog zna  !!!!\n

vojska_spasa

pre 8 godina

@dejan pfc\nDzoni, ti li si? E moj druze znam ja Dzonija zajedno smo igrali godinama fudbal i nije tako kako pises za njega, ne znam ko te je slagao ali on je sve samo ne tako dobar i mio.\nZivela Zvezda, ziveo Sever.\n

matejakezman

pre 8 godina

Zile,prvo potpisi novi ugovor na 4 i slovima cetiri godine pa reci sta ti je na dusi i srcu.Tati poruci da ti igras fudbal,da je to tvoj zivot,da ti VOLIS PARTIZAN.Ugledaj se na Marka Grujica i njemu je tata branio potpis ali ipak nije uspeo jer je Marko iskazao LJUBAV prema klubu i to POTPISOM ZA LIVERPUL!

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija