• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

07.02.2016

08:20

I ZAHOVIĆ BI IZBACIO ŽIVKOVIĆA IZ TIMA: Andriju je na tribine trebalo poslati pre dve godine!

Partizan

I ZAHOVIĆ BI IZBACIO ŽIVKOVIĆA IZ TIMA: Andriju je na tribine trebalo poslati pre dve godine!

Podeli vest

Zlatko Zahović, bivši as Partizana, smatra da je rukovodstvo kluba ispravno postupilo kada je Andriju Živkovića udaljilo iz prvog tima

Andrija nije želeo da produži saradnju sa crno-belima, pa je vraćen sa priprema i do kraja ugovora će trenirati odvojeno od saigrača.

Slovenac ne sumnja da su čelnici kluda doneli ispravnu odluku.

- Partizan mora da zaštiti svoje interese. Meni je žao njegovih suza na aerodromu, dete nije krivo, ali očigledno ne misli svojom glavom. Najgore bi bilo za njega da ispašta, to ne valja. Nemoguće je da obe strane budu zadovoljne, međutim, nadam se da će postići kompromis - rekao je za Alo Zlatko Zahović, sportski direktor Maribora.

Zahović smatra da je klub ranije trebalo da insitira da produženju saradnje.

- Ugovor je trebalo da se prodiži pre godinu i po, dve. Pa, ako igrač neće, tada ga staviš na hlađenje. Kasno je danas kada dođe u fazu da je top talenat. Drugačije se fudbaler oseća kada je godinu i po na tribini. Izgubi cenu, onda ne pita ništa, samo potpisuje - ističe Zahović.

POZNATI MENADŽERI O ŽIVKOVIĆEVOM SLUČAJU: Andriju otac vodi u propast!  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 8 godina

Jel ima još neki mudrac,da se istovari po Andriji?Nije vam dosta lokalnih pametnjakovića,nego je potrebno uvoziti mišljenje kojekakvih indijanaca od preko!!

dejan

pre 8 godina

ovaj nema pojma sto prica,,,nek mi neko kaze gdje je zivkovic napravio gresku,momak ispunjava sve obaveze iz ugovora,,a on nije kriv sto mu ugovor istice naljeto,,stvarno sramota momak normalan nekrsi odredbe ugovora nekrsi klupsku disciplinu oni ga kaznjavaju

vidan

pre 8 godina

Sramota sta rade igracu koji je pre pola godine doneo drzavi titulu svetskog prvaka!! \n

vlada70

pre 8 godina

Bruka za ljudski rod ovo je dno dna za sport u Srbiju i ovakvi treba da se  stave UVEK na stub srama. Žele da na tuđi znoj zarađuju za svoje najmilije i da se  hvale kako su uspešni.\n

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija