• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

21.02.2016

22:06

OUMARU SE NEĆE PREDOMISLITI: Nisam u karijeri zaradio, moram da mislim na porodicu i sebe!

Partizan

OUMARU SE NEĆE PREDOMISLITI: Nisam u karijeri zaradio, moram da mislim na porodicu i sebe!

Podeli vest

Napadač Partizana Abubakar Oumaru priznao je da nije hteo da igra protiv OFK Beograda (2:1) i da želi da napusti Partizan kako bi karijeru nastavio u Kini

- Doneo sam odluku da neču da igram protiv OFK Beograda, jer me klub za sada nije prodao Šenženu. Zbog svega što mi se dogodilo ovih dana, nisam bio pre svega psihički spreman da dam maksimum pa sam saopštio treneru Ivanu Tomiću da ne računa na mene. Žao mi je što je Božinov bolestan i što sam stavio ekipu u nezgodnu situaciju. Nemam nikakvu lošu nameru, moram da gledam sebe, veliko izvinjenje upućujem pre svega navijačima i saigračima, i tražim razumevanje - rekao je za Blic Abubakar.

Kamerunac je dodao da je glavni motiv za odlaskom porodica, koju želi finansijski da obezbedi.

- Uprava Partizana mi je nudila osetno povećanje ugovora, ali ono što mogu da zaradim u Kini je izvan tih okvira. Imam 29 godina, nisam u karijeri uopšte zaradio, moram da mislim na porodicu i sebe. Volim Partizan, i nadam se da sam svojim ponašanjem to i pokazao. Klubu želim sve najbolje, ako me prodaju zaradiće odlično i mislim da bi to bio moj veliki doprinos. Isto tako moram da se zahvalim Partizanu koji je zamene učinio mnogo. Zaista ne znam šta će se dogoditi narednih dana, nadam se najboljem - naglasio je Oumaru, koji najverovatnije neće igrati ni u večitom derbiju. 

ZEMLJOTRES U PARTIZANU! Oumaru odbio da igra protiv OFK Beograda?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
HAHAHAHA

pre 8 godina

JEDNOM MUSTAFA UVEK MUSTAFA... Mislite o tome...\n

MARE GROBAR

pre 8 godina

Olako smo pustili Saponjica.Sada smo ostali na golobradim momcima u napadu-Bozinova necu ni da komentarisem-totalno je van forme.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija