• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

23.02.2016

09:34

UMESTO "BOMBI", SAD KUKNJAVA!? Iliev: Očekivao sam više strpljenja od javnosti!

Partizan

UMESTO "BOMBI", SAD KUKNJAVA!? Iliev: Očekivao sam više strpljenja od javnosti!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji je dva meseca pričao kako će ekipa da "eksplodira" na proleće i uz dovedene "bombe" od pojačanja zaigra izuzetno atraktivno, posle poraza od OFK Beograda (2:1) potpuno je obrnuo ploču

 

Mladi funkcioner je sad začuđen zašto javnost nema više strpljenja za ekipu, već odmah "seče glave"!?

- Izgubili smo od OFK Beograda i to nije dobro, pogotovo što nam sledi derbi. Ipak, očekivao sam malo više razumevanja i strpljenja od javnosti i navijača, jer smo nekoliko puta napominjali da pravimo tim za leto i da će predstojeća polusezona poslužiti za uigravanje i uvođenje naše najtalentovanije dece u prvi tim - rekao je Ivica Iliev, a prenosi "Sport".

On smatra da nema razloga da se traže smene, kako su navijači skandirali na Vračaru posle poraza na prolećnoj premijeri.

- Nažalost, kod nas u Srbiji ni za šta nema strpljenja. Svi bi odmah sve, traže se mane i glave... Gleda se samo ono što nije dobro. Spreman sam da preuzmem odgovornost i da trpim kritike, samo da nastavimo ono što smo počeli - poručio je Ivica Iliev.

ĆURKOVIĆ O SKANDIRANJU NAVIJAČA: Nisam čuo uvrede "grobara"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gago m

pre 8 godina

Хоћете ли више престати објављивати слике и "мудре" изјаве фамозног Илијев Ивице,које никога не интересују???

srdjan

pre 8 godina

Ovakvi kao iliev su unistili partizan,pricao je o spektakularnom partizanu o bombama prelaznog roka o tome da ce dati milione za igrace a sad nam igraju 7 igraca iz teleoptika,gogua je doveden povredjen i pitanje je dali ce odigrati neku utakmicu ili ce na opraciju meniskusa,omaru po nagovoru milosa vazure odbija da igra pa zasto ga ne kazne sa 100000e imaju pravo po pravilniku pa tek onda da ga prodaju nece jer sve sto radi omaru je po instrukcijama milosa vazure.

bubasvaba

pre 8 godina

Kako da pobedite kad kaznjavate najbolje sto nece da igraju za DZ a vi u fotelje da punite budjelare i ko je lud posle da trci za DZ ????

Baltazar

pre 8 godina

Nevidjeni cirkuzan na tako odgovornoj funkciji. To je nazalost stvarnost sadasnjeg Partizana. Bruka tek sledi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija