• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.02.2016

12:59

PARTIZAN PRODAO OUMARUA! Abubakar odlazi u kineski Šenžen

Partizan

PARTIZAN PRODAO OUMARUA! Abubakar odlazi u kineski Šenžen

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je danas da je taj fudbalski klub odlučio da proda napadača Oumarua Abubakara kineskom klubu Šenžen

 

- Posao nije završen, ali je odluka doneta. Prvu ponudu Šendžena od 800.000 evra smo odbili, bili smo rešeni da zadržimo Abubakara, čak smo mu ponudili i novi ugovor, ali on je insistirao na odlasku - rekao je Iliev agenciji Beta. 

On je istakao da Partizan nije imao drugo rešenje, posle odluke Kamerunca da odbije da igra i trenira.

- Kada je odbio da igra protiv OFK Beogarda, trebalo je da bude suspendovan... Stigla je nova ponuda kineskog kluba od milion i 200.000 evra, što smo prihvatili. Izdejstvovali smo i da dobijemo 15 procenata od naredne prodaje Abubakara - dodao je Iliev. 

Anketa

Kamerunac je u Partizan došao prošle godine, a vraća se u Kinu gde je igrao od 2006. do 2008. godine. On je u karijeri nastupao i za Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Vojvodinu i Beveren. 

ILIEV ZA INFORMER: Primorani smo da prodamo Abubakara kad neće ni da igra, niti da trenira!

OUMARU SE NEĆE PREDOMISLITI: Nisam u karijeri zaradio, moram da mislim na porodicu i sebe!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MARE GROBAR

pre 8 godina

Ovo je katastrofa!Prodali su sve sto valja!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija