• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.03.2016

19:00

ŽESTOKE KAZNE ZA PARTIZAN: Crno-beli moraju da plate milion dinara, Tomić suspendovan, dva meča bez publike!

Partizan

ŽESTOKE KAZNE ZA PARTIZAN: Crno-beli moraju da plate milion dinara, Tomić suspendovan, dva meča bez publike!

Podeli vest

Trener Partizana Ivan Tomić, odlukom Disciplinske komisije FS Srbije, kažnjen je dva meseca pauze, uslovno godinu dana. Partizan je ukupno novčano kažnjen milion dinara

To znači, ako u idućih godinu dana ponovi sličan incident, čeka ga automatski pauza od 60 dana. Crno-beli su kažnjeni objedinjenom kaznom od miliona dinara, zbog incidenata na utakmicama OFK Beograd - Partizan i Partizan - Crvena zvezda.

Partizan je kažnjen je i sa dva meča igranja bez publike, prvi je odradio u meču Kupa protiv Radničkog, pa će pred praznim tribinama igrati u utakmici 26. kola, protiv Voždovca.

- Disciplinska komisija FSS spojila je surete OFK Beograd - Partizan i Partizan - Crvena zvezda, prilikom analize događaja sa ta dva meča. FK Partizan kažnjen je za nerede u režiji njegovih navijača protiv OFK Beograda, sa 300.000 dinara a zbog loše organizacije meča i incidenata u meču sa FK Crvena zvezda, klub iz Humske je kažnjen sa dve utakmice bez prisustva publike i 800.000 dinara, što čini jedinstvenu kaznu umanjenu za 100.000 dinara, a ukupno milion dinara. Trener Partizana zbog incidenata u meču sa FK Crvena zvezda, kažnjen je sa dva meseca pauze, uslovno godinu dana, i novčano 350.000 dinara - navodi se u saopštenju na sajtu FSS.

Novčano je kažnjen i trener Čukaričkog Zoran Popović sa 50.000 dinara, a zbog incidenata u meču sa Radnikom u Surdulici.


TOMIĆ BESAN KAO RIS: Ako ovo nije penal, onda ćemo ga čekati još 20 godina!

PRIJAVA PROTIV IVANA TOMIĆA! Posle derbija razvalio vrata sudijske svlačionice i vređao arbitre!

SUDIJSKA KOMISIJA O GLOĐOVIĆU: Mihajlović je simulirao, nije bio penal, ali ni ofsajd!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zagorec

pre 8 godina

Prilično povoljno za iskoompleksiranog trenera Teleoptika.

nikolic miroslav

pre 8 godina

tomic misli da je ovo texas....e,moj tomicu,sprco si tolike godine pa si umislio da si murinjo...izadji pred medije i reci kao i posle derbija da je sad njihov trud unistio sudija...reci ako imas muda i casti...da si bio covek,a smejes se kod gola postenog mihajlovica,svestan da je u ofsajdu,rekao bi sudiji da je gol neregularan.....ali ti si gnjida........

nikolic miroslav

pre 8 godina

a vi dobili pare da stitite tomica....vi ste isti kao rodici...moj vucicevicu,brzo ces ti batinom od ledinu...ti isti kao i ovi,a ja mislio drugacije

nesrecni grobar

pre 8 godina

ovaj je bre sto puta gori od svih trenera, otkaz sto pre..

Navijacko ludilo

pre 8 godina

Male su to i smesne kazne za mafiju

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija